Memnunuz, yanındayız | Güney Gazetesi Mersin

Memnunuz, yanındayız

Mersin İdman Yurdu Yönetimi, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’a sahip çıktı:

Memnunuz, yanındayız


HASAN KÜÇÜK  

 

Yeni Mersin İdman Yurdu yönetiminden hafta sonu Altınordu ile 0-0 berabere kalınan maç sonrası bazı taraftarların Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ı istifaya davet eden açıklamasına “Hocamız ve teknik ekibinden memnunuz” cevabı geldi.

MİY yönetiminden yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan takımın şu anda 2. Ligde 27 puanla 6. sırada play-off potasında bulunduğu hatırlatılarak sıkıntılı ve kaotik bir süreçte girilen sezona futbolculuğu ve teknik direktörlüğü döneminde İdman Yurdu'na önemli hizmetler vermiş Özcan Kızıltan ve ekibi ile yola çıktıkları vurgulandı.

 

“FORMAYI HAK EDEN HER FUTBOLCUNUN YANINDAYIZ”

Tüm olumsuzluklara rağmen, gemisini terk etmeyen, fedakârlık yaparak yıllarca formasını başarıyla terlettiği şehrin takımına hizmet eden Özcan Kızıltan ve teknik ekibinden memnuniyetin dile getirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fedakâr taraftarlarımız ve şehir dinamiklerimizle bütünleşip kenetlenerek, hocamızın liderliğinde sezonu şampiyonlukla tamamlayacağımıza inanıyoruz. Yönetim ve teknik heyet takımının başarısı için gerek idmanda gerekse müsabakalarda terinin son damlasına kadar mücadele eden, maç seçmeyen, formayı kazanmaya istekli ve formayı hak eden her futbolcumuzun yanında olduğumuzdan ve hakkını teslim edeceğimizden taraftarlarımızın endişesi olmasın. Her futbolcu bizim bir parçamız, değerimiz ve evladımızdır. Hak ettiği sürece herkese değeri teslim edilmekte olup, bundan sonra da böyle devam edecektir. Taraftarlarımızdan ricamız bu sezon da şampiyonluğa motive olarak kenetlenmek ve şehrimizin ortak değeri, markası ve onuru İdman Yurdumuza sonuna kadar destek olmak, zarar verecek eylemlerden kaçınmaktır. Hiç kimse İdman Yurdu'ndan büyük değildir.”