BAL maçları çarşamba günü oynanacak | Güney Gazetesi Mersin

BAL maçları çarşamba günü oynanacak

BAL maçları çarşamba günü oynanacak


Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yönelik yumruklu saldırısı sonrası ertelenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçlarının ne zaman oynanacağı açıklandı. Mersin’i BAL’da temsil eden Anamur Belediyespor ile Ceyhanspor, Erdemli Belediyespor ile İmamoğlu Belediyespor maçları 20 Aralık Çarşamba günü oynanacak. Homurluspor ise Mersin Camspor Lig’den çekildiği için maç yapmayacak.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Ali Düşmez’in konu ile ilgili açıklaması şöyle:

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda çıkan olaylar nedeniyle TFF Yönetim Kurulunca ilk toplantı sonunda tüm liglerde maçların süresiz ertelenmesi kararı alınmıştı. TFF Yönetim Kurulunun aldığı kararla 19 Aralık Salı günü tüm ligler yeniden başlayacağından, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 19 Aralık 2023 Salı gününden itibaren takvim bozulmadan oynatılacaktır.

Buna göre ; İstanbul takımlarının oynadığı 1.Grup takımlar 19 Aralık Salı günü, 16-17 Aralık tarihlerinde oynanacak olan diğer BAL grupları ise Müsabakalarını 20 Aralık Çarşamba günü oynayacaktır.

Yerel Ligler ise müsabakalarını Futbol İl Temsilcileri ASKF Başkanlarımızla koordineli biçimde kendi takvimlerine göre yapacaklardır. (Haber Merkezi)