Muhteşem üçlü | Güney Gazetesi Mersin

Muhteşem üçlü

Mersinli sporcular Burak Küçük, Neslihan Mollaoğlu ve Sema Gezer Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda madalyaları topladı

Muhteşem üçlü


Avrupa Wushu Kungfu Federasyonu (WKFE) tarafından İstanbul’da düzenlenen “Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda” Mersinli milli sporcular iki altın bir gümüş madalya elde etti.

14-17 Aralık tarihleri arası Büyükçekmece Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda 19 ülkeden 600 Aşkın sporcunun katılımıyla düzenlenen “Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda” Mersinli milli sporculardan Burak Küçük Wushu Sanda Genç erkekler kategorisinde 80 kg’da, Neslihan Mollaoğlu Arıcan ise Light Sanda Büyük kadınlar kategorisi 60 kg Avrupa şampiyonu olurken, Sema Gezer de Light Sanda Genç kadınlar kategorisinde 52 kg’da Avrupa ikincisi olma başarısı gösterdiler.

 

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye’nin takım halinde birinci, Ukrayna’nın ikinci ve Yunanistan üçüncü olduğu bu önemli şampiyonada almış oldukları başarılı sonuçlarla ülkemizi gururlandıran Mersinli sporcular Burak Küçük, Neslihan Mollaoğlu Arıcan, Sema Gezer ile Antrenörleri Dilek Uçar ve Ramazan Erden’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (Haber Merkezi)