Nihat Öz MHP’den aday adayı oldu | Güney Gazetesi Mersin

Nihat Öz MHP’den aday adayı oldu

Mersin’de uzun yıllar Orman Bölge Müdürlüğü görevinde bulunan Nihat Öz, MHP’den Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Öz, aday gösterilmesi durumunda seçimi kazanacağını dile getirdi.

Nihat Öz MHP’den aday adayı oldu


Eski Müdür Nihat Öz, aday adaylığı ile ilgili bir kafede basın toplantısı düzenledi. Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R.Kaya Tepe ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda konuşan Öz, orman teşkilatının her kademesinde görev yaptığını ve son olarak Mersin Bölge Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra kurduğu tesisle ticari hayata atıldığını söyledi.

Daha önceki görevi nedeniyle Mersin’in her yerini adete karış, karış gezdiğini anlatan Nihat Öz, mesleki tecrübe ve deneyimlerini kent için kullanmak adına siyasete adım atmaya karar verdiğine dikkat çekti.

MHP’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptığını hatırlatan Nihat Öz, “Yıllarca doğduğum bu güzel kentte hizmet ettim. Dağını taşını çok iyi bilen biriyim. Mesleki deneyim ve hayat tecrübemi bu kenttin gelişimi için harcamak üzere yola çıktım. Aday olduğumda seçimi kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum. Bunun için yola çıktım, Mersin’i adete uçuracak dev projelerimle ileriki zaman diliminde sizlerin karşısına çıkacağım” dedi.

Aday Adaylığını açıklayan Nihat Öz, Cumhur İttifakı’na mensup AKP ve MHP genel merkezlerince Mersin için yapılması planlanan ittifak görüşmelerin sonuçlanmak üzere olduğunu da vurguladı. Öz, Cumhur İttifakı görüşmeleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayının MHP’ye verileceğine inandığını da sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)