Homurlu adım adım zirveye | Güney Gazetesi Mersin

Homurlu adım adım zirveye

BAL’da Erdemli 6 haftadır kazanamıyor, Anamur fırsat kaçırdı

Homurlu adım adım zirveye


HASAN KÜÇÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup 10. Hafta karşılaşmalarında Mersin’in takımları yine puan kaybetti.

Homurlu 1951 Spor’un ligden çekilen Mersin Camspor karşısında 3-0 hükmen galip sayıldığı haftada evinde Ceyhanspor ile golsüz berabere kala Anamur Belediyespor liderlik koltuğuna oturma fırsatını kaçırdı. Geçen hafta Adana temsilcisi Sarıçam Kürkçülerspor’a 1-0 yenilerek liderliği Niğde Belediyespor’a kaptıran Anamur Belediyespor 10. Hafta karşılaşmasında evinde Ceyhanspor’u konuk etti. Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi. Niğde Belediyespor Sarayönü Belediyespor’a 1-3 yenilince Suvermez Kapadokyaspor’u 4-2 mağlup eden Akşehirspor puanını 22’ye çıkararak liderliğe yükseldi. Niğde Belediyespor ile puanları eşitleyen (21) Anamur Belediyespor ise averajla 2. sıradaki yerini korudu. Anamur ekibinin 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

 

ERDEMLİ KÖTÜ GİDİŞE ‘DUR’ DİYEMİYOR

Sezona iyi bir başlangıç yaparak 4'te 4 yapmasına rağmen 0-4’lük Anamur Belediyespor yenilgisi, Ömeranlıspor beraberliği ve 0-2’lik Akşehirspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör İlhan Özbay ile yollarını ayıran Erdemli Belediyespor’da yeni Teknik Direktör Gürsoy Turan da yüzleri güldüremedi. Erdemli Belediyespor, Gürsoy Turan yönetiminde çıktığı 3 maçta 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Son olarak İmamoğlu Belediyespor’a 1-0 yenilen Erdemli Belediyespor il sıralamasında 3., grubunda ise 7. sıraya geriledi.

 

HOMURLU İL SIRALAMASASINDA 2. LİĞE YÜKSELDİ

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Homurlu 1951 spor ise bu hafta ligden çekilen Mersin Camspor karşısında hükmen galip sayılınca puanını 15’e çıkardı. 10 maçta 4 galibiyet elde eden Balkan Kurtları il sıralamasında 2.liğe, grubunda ise 6. sıraya yükselerek Erdemli Belediyespor’un önüne geçti.