Antrenör Değerlendirme Toplantısı | Güney Gazetesi Mersin

Antrenör Değerlendirme Toplantısı

Antrenör Değerlendirme Toplantısı


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir kurum antrenörleri ile 2023 yılı değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yaptı. Yenişehir Akademi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar ve kurum antrenörleri katıldı.

İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2023 yılı antrenör değerlendirme ve koordinasyon toplantısında, branşlarla ilgili çalışma programları, İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ile yapılacak olan projeler ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

 

 

İlk olarak Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen İl Müdürü Ökkeş Demir, sporu tabana yayacak uzun vadeli özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilerek daha çok sporcuya ulaşılması konusunda antrenörler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Antrenörlerin hoşgörü çerçevesinde özverili bir anlayış içinde olmalarını isteyen Demir, Mersin’de sporun daha çok kalkınması ve Milli takımlara çok sayıda sporcu verilmesi için seferber olacaklarını belirterek, bütün spor branşlarında İlimizin öncü  olması için gayret sarf edeceklerini ifade etti.

Antrenör değerlendirme ve koordinasyon toplantısı sonunda, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak'ın başlatmış olduğu "2024 Hareketlilik Yılı" çağrısına destek olup Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizlerde “seferberlik” ilan edip 'biz de varız' dediler. (Haber Merkezi)