Esnaf odaları başkanları buluştu | Güney Gazetesi Mersin

Esnaf odaları başkanları buluştu

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Tarsus’ta kurulu meslek odası başkanları ile bir araya gelerek, oda başkanlarıyla sektörel bazda yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri konularında değerlendirmelerde bulundu.

Esnaf odaları başkanları buluştu


Mersin ESOB Tarsus irtibüs bürosu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen, Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Duran Şen, Ali Tavman, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Cumali Taş, Denetim Kurulu üyesi Halil Şekerci ile Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, İnşaat Malzemesi Satıcıları ve Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyşetmez, Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Şehmus Karataş, Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Bakkallar Odası Başkanı Oktay Yılmaz katılım gösterdi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, meslek kuruluşları olarak güçlü olmanın tek yolunun birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten geçtiğine vurgu yaparak, “ İl genelinde kurulu 69 meslek odası ve 55 bin üyemizle kentin en büyük ve dinamik meslek kuruluşuyuz. Teşkilat olarak çok güçlüyüz ancak asıl önemli olan bu gücü harekete geçirmek” dedi.

Konuşmasının devamında esnaf teşkilatına hizmet amacıyla çıktıkları bu yolda görevlerini haysiyetle, onurlu bir şekilde yerine getirmenin azmi ve kararlılığında olduklarını altını çizen Başkan Sarı, “ Bu amaç doğrultusunda attığımız her adımda, aldığımız her kararda, meslek onurunu yüceltmeyi kendimize öncelikli hedef olarak ele almaktayız . Devraldığımız görevi hakkaniyetle yerine getirmenin inanç ve sorumluluğu ile hareket etmekteyiz” dedi.

Başkan Sarı, Tarsus’ta kurulu meslek odası başkanlarının sergiledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma örneği ile toplumun tüm kesimlerine örnek olduğunun altını çizdiklerini sözlerine ekleyerek, sergilenen bu ortak hareketten dolayı tüm oda başkanlarına teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)