İş birliği protokolü imzalandı | Güney Gazetesi Mersin

İş birliği protokolü imzalandı

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörlüğü adına İleri Teknoloji Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEİTAM) ile Beybolat Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. arasında AR-GE, danışmanlık ve uygulama iş birliklerine yönelik bir iş birliği protokolü imzalandı.

İş birliği protokolü imzalandı


MEÜ Senato Odası’nda düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Genel Sekreter İsa Değirmenci, İleri Teknoloji Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aylin Döğen, Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Sedat Sayar ve Prof. Dr. Mehmet Sami Serin ile Beybolat Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş. adına Aydın Sağlam katıldı.

İmzalanan protokol ile MEİTAM ile ilgili kuruluş arasındaki bağlantı güçlendirilerek; uygulanabilir sonuçların sanayiye aktarılmasına yönelik danışmanlık hizmetleri, AR-GE projelerinin kavram geliştirme, teknolojik/teknik ve ekonomik yapılabilirlik etüdü, geliştirilen kavramdan tasarıma geçiş sürecinde yer alan laboratuvar ve benzeri çalışmalar, tasarım, tasarım geliştirme ve tasarım doğrulama çalışmaları, mühendislik ve müşteri prototipi/deneme üretimleri ve tip testlerin yapılması, satış sonrası ürün tasarımından kaynaklanan sorunların çözüm faaliyetleri gibi konularda iş birliği gerçekleştirilmiş olacak. (Haber Merkezi)