Mut İdman Yurdu koptu gidiyor | Güney Gazetesi Mersin

Mut İdman Yurdu koptu gidiyor

Mut İdman Yurdu koptu gidiyor


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu’nda Tarsusspor’u farklı yenen Mut İdman Yurdu Belediyespor yakın takipçileri ile puan farkını 7 ye çıkararak liderliğini sürdürürken B Grubunda ise rakiplerini yenen Mersin 33 FK ile Mezitli 33 FK zirve yarışını bırakmıyor.

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu 13. Hafta karşılaşmasında Mut İdman Yurdu Belediyespor  deplasmanda Tarsusspor'u 1-6 mağlup ederek puanını 28’e çıkardı. Binevlerspor play-off rakiplerinden İçel Yolspor’la 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı. Puanını 21’e çıkaran Binevlerspor averajla 2. sıraya yükseldi. Akdeniz Belediyespor ise Akdeniz Zirvespor'a 2-1 mağlup olup büyük yara aldı. 21 puanda kalan Akdeniz Belediyespor 3. sıraya geriledi. Ormanspor, Erdemli Limonspor'u 1-0 mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşırken rakibine de play-off yolunda irtifa kaybettirdi. Göl düellosunun yaşandığı maçta Çeşmelispor, Taşucu deplasmanında (3-2) önemli bir galibiyete imza attı. Karacailyas Veteranlar haftayı bay olarak geçirdi.

 

MERSİN 33 VE MEZİTLİ 33 KAFA KAFAYA

 

B Grubu 12. Hafta karşılaşmasında ise Mersin 33 FK deplasmanda Erdemlispor' u 0-2 yenerek puanını 28’e çıkararak averajla liderliğini korudu. Mezitli 33 FK’da deplasmanda Erdemli Yörükspor'u 1-0 yenerek puanını 28’e çıkararak zirve takibini sürdürdü. Çukurova Birlik, Bozyazı Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönerken Kuvayimilliye, İdmanyurdu 1925'i deplasmanda farklı mağlup etti: 4-2. Akdenizgücü de Toroslar Belediyespor karşısında 3 puana tek golle ulaşarak önemli bir galibiyet elde etti.