BAL’da zirve kızıştı | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da zirve kızıştı

Anamur’da hayal kırıklığı. Erdemli şeytanın bacağını kırdı. Homurlu yükselişte

BAL’da zirve kızıştı


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup 12. Hafta karşılaşmasında Mersin’in takımlarından Anamur Belediyespor Ömeranlıspor’a 1-0 mağlup oldu. Konya ekibi ile Kulu Ömeranlı Stadı’nda karşı karşıya gelen Anamur Belediyespor Ömeranlıspor oyuncusu Muzaffer Emre İlhan’ın 35 metreden attığı golle 1-0 mağlup oldu. Suvermez Kapadokya’yı 1-2 yenen Niğde Belediyespor’un 27 puanla liderliğe yükseldiği grupta Anamur’un diğer takipçileri Akşehir ve Sarayönü Belediyespor da puan kaybedince puan farkı açılmadı. Geçen haftanın lideri Akşehir’in 25 puanda kalarak 2. sıraya düştüğü grupta 24 puana yükselen Sarayönü Belediyespor averajla 3. sıraya yükselirken aynı puana sahip Anamur Belediyespor ise 4. sıraya geriledi.

 

 

HOMURLU SEVİNDİ

Geçen haftaki olaylı maçta Nevşehir temsilcisi Suvermez Kapadokyaspor’a 2-0 mağlup olan Homurlu 1951 spor bu hafta evinde Adana temsilcisi Sarıçam Kürkçülerspor’u konuk etti. Rakibini 1-0 mağlup eden Balkan Kurtları puanını 18’e çıkararak 6. Sıradaki yerini korudu.

 

ERDEMLİ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Sezona iyi bir başlangıç yaparak 4'te 4 yapmasına rağmen daha sonra yüzü gülmeyen Erdemli Belediyespor 7 maç sonra galibiyet sevinci yaşadı. Erdemli Belediyespor Erdemli İlçe Stadında ağırladığı Karaman Gençler Birliği’ni 4-2 mağlup ederek puanını 17’ye çıkardı. Erdemli bu galibiyetle 7. sıraya yükseldi.

 

YILDIRAY KESER KARAMAN’DA

Karaman Gençlerbirliği Erdemli mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Yusuf Işık ile yollarını ayırdı. Karaman Gençler Birliği geçen hafta Süper Amatör Lig ekibi Mut İdman Yurdu Belediyespor’dan ayrılan Teknik Direktör Yıldıray Keser ile anlaştı.