Silifke gümbür gümbür geliyor | Güney Gazetesi Mersin

Silifke gümbür gümbür geliyor

Kırmızı lacivertlilere Antalya kampında dur durak yok

Silifke gümbür gümbür geliyor


HASAN KÜÇÜK

TFF 3. Lig 2. Grupta ilk yarıyı 19 puanla 8. sırada tamamlayan Silifke Belediyespor’un 26 Aralık’ta Antalya’da başlayan ikinci yarı hazırlık kampı yoğun bir şekilde sürüyor. Günde çift idman yapan Mavi Yengeçler 4-1 mağlup ettikleri Serik Belediyespor’un ardından 5 Ocak’ta Ordu 1967, 7 Ocak’ta ise Talasgücü Belediyespor ile hazırlık maçları yapacak.

 

UYSAL: KAMP YORUCU SÜRÜYOR

Silifke Beledispor Teknik Direktörü Ufuk Uysal, Güney’e yaptığı açıklamada, Antalya’da 26 Aralık’ta başlayan kamplarının yoğun ve yorucu bir şekilde günde çift idmanla sürdüğünü belirtti. Moral ve motivasyonları iyi olan oyuncularının performanslarından memnun olduklarını anlatan Uysal, “İyi çalışıyorlar. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Ciddi bir sakatlık problemimiz yok. Takımımız tam olarak antrenmanını yapıyor Kamp gayet güzel geçiyor. İnşallah hazır bir şekilde Silifke’ye döneriz” dedi.

 

 

“2 HAZIRLIK MAÇI DAHA YAPACAĞIZ”

Serik Belediyespor ile yaptıkları hazırlık maçını 4-1 kazandıklarını hatırlatan Uysal, “Bizim için hazırlık maçında skor önemli değil. Önemli olan oyun. İstediğimiz şeyler çıkıyor mu? Takım lige hazır mı? Onu görmek. 4-1 mağlupta olabilirdik. Takımımızın oyunundan memnunuz. İlk izlenim iyi idi. Oyuncularımız iyi çalışıyor. 5 Ocak’ta Ordu 1967, 7 Ocak’ta Talasgücü Belediyespor ile 2 hazırlık maçı daha yapacağız. Burası kamp ortamı olduğu için rakipler değişebiliyor. 8 Ocak’ta kampımızı sonlandıracağız. Takıma 2 gün izin verip ayın 11’inde Silifke’de tekrar toplanarak çalışmalarımıza orada devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“3 OYUNCU İLE ANLAŞTIK”

Transfer konusunu da yavaş yavaş hallettiklerini vurgulayan Uysal şunları söyledi: Görüştüğümüz anlaştığımız ve anlaşacağımız oyuncular var ancak kulüpleri ile ilgili ayrılma süreçleri olduğu 5 Ocak’tan önce lisans durumları belli olmadığı için isimlerini açıklamıyoruz. Takıma katacağımız oyuncu sayısı 4’ü geçmeyecek. 3 oyuncu ile görüşmemiz anlaşmamız var. Lig başlayana kadar bir oyuncu daha alabiliriz.”