“Şahısları değil, Tarsus’u konuşun” | Güney Gazetesi Mersin

“Şahısları değil, Tarsus’u konuşun”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, bir siyasi partinin ilçe başkanı ve belediye başkan adayının “Haluk Bozdoğan düşmanlığı” üzerinden siyasi kampanya yürüttüğünü belirterek “Siz Haluk Bozdoğan düşmanlığı yaptığınız sürece, bu şehre ihanet etmeye, bu şehrin sorunlarıyla değil şahıslar üstünden siyaset hedeflerinizle daha da zavallı olmaya devam edeceksiniz. Alnınızdaki kara lekelerden arınarak Tarsusluların karşısına çıkın; sonra belediyeciliği, siyaseti konuşuruz” dedi.

“Şahısları değil, Tarsus’u konuşun”


Tarsus Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,   “Geçtiğimiz hafta, 2023 yılının son meclisinde, yerel seçimler yaklaşırken kullanılan üslubun, takınılması gereken tavrın centilmence, sükûnet içerisinde olması gerektiğini, söz konusu durumun Haluk Bozdoğan düşmanlığı değil Tarsus olması gerektiğini vurgulamış ve bu hususta bir çağrıda bulunmuştum. Ancak görünen o ki, bir siyasi partinin ilçe başkanı ve belediye başkan adayı gereksiz bir Haluk Bozdoğan düşmanlığı yaparak, seçim çalışması yürütmeye, Haluk Bozdoğan üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyor” dedi.

 

 “BENİM ÜZERİMDEN SİYASET YAPMALARINI BIRAKIN”

 

 Bozdoğan “Kahveye gidiyorlar Haluk Bozdoğan, gazeteye demeç veriyorlar Haluk Bozdoğan, çarşıda pazarda konuşuyorlar Haluk Bozdoğan. Tarsus’a dair bir tane demeç yok! Şöyle iyi yöneteceğiz, böyle iyi yöneteceğiz. Ama bir tane proje yok. Ekip kuramamışım onlar ekip kuracakmış, şunu yapamamışım bunlar daha iyi yapacakmış, bunu sağlamamışım onlar daha iyi sağlayacakmış. O kadar zavallılar ki, benim üzerimden siyaset yapmalarını bırakın benim sloganlarımı kullanmakla, benim söylemlerimi dile getirerek bana rakip olmakla meşguller” diye ifade etti.

 

 

 “DÜNYA KADAR YATIRIM, DÜNYA KADAR PROJE DEVAM EDİYOR”

 

Belediyenin her koşulda yatırım yaptığını vurgulayan Başkan Bozdoğan “Pandemi olmuş belediyenin gelirleri düşmüş, deprem olmuş belediyenin gelirleri düşmüş, meclis onay verdiği bütçe için kaynak arayışlarımıza karşı malum tutumunu sergilemiş, buna rağmen dünya kadar yatırım, dünya kadar proje devam ediyor. Sen ‘’Ben belediyeyi Haluk Bozdoğan’dan daha iyi yönetmeye talibim’’ diyorsun, ama bir tane çözüm önerin yok. Bir tane projen yok. Bir tane ekonomik planın, alternatifin, yatırım çözümlerin yok. Olamaz da. Bunlar ancak konuşurlar, ancak benim üzerimden bir yerlere gelmeye, benim söylemlerimle siyaset yapmaya kalkışırlar.” dedi. (Haber Merkezi)