Toroslar’da denetim komisyonu seçildi | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’da denetim komisyonu seçildi

Toroslar Belediyesi, 2024 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Kılıç, Raci Ünel, Mehmet Koç, Gülten Çavuş ve Hıdır Berk Denetim Komisyonu üyesi seçildi

Toroslar’da denetim komisyonu seçildi


Toroslar Belediyesi sınırları içerisindeki toplam 67 mahalle muhtarlığına ayni yardım yapılmasına ilişkin teklif görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havalesi oy birliğiyle kabul edilirken, muhtelif mahallelerde yer alan parklara isim verilmesine ilişkin teklif de görüşülerek Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler ile Çevre ve Sağlık Komisyonları’na oy birliğiyle havale edildi.

 

“ZAFER YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ, SİYASET ÜSTÜ BİR DURUŞLA GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

 Toplantının dilek ve temenniler bölümünde 3 Ocak kutlamaları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, Geleneksel Zafer Yürüyüşü’nü bu yıl da Mersin Valiliği’nin himayesinde tüm protokol, kurumların ve vatandaşların katılımıyla tek güzergahtan, devlet, millet el ele binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Türk bayraklarımızla 3 Ocak Zafer Yürüyüşümüzü hep beraber, siyaset üstü bir duruşla gerçekleştirdik. Farklı gruplardan katılımcılar da vardı. Son derece güzel oldu” dedi. (Haber Merkezi)