Mersin’de galibiyet sesleri | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de galibiyet sesleri

Pazar günü Bursaspor’u konuk edecek olan Kırmızı Lacivertlilerde tek hedef 3 puan. Teknik Direktör Kızıltan: Kazanacağız!

Mersin’de galibiyet sesleri


HASAN KÜÇÜK

İlk yarıyı 33 puanla 6. sırada tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu ikinci yarının ilk maçında Pazar günü karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı Lacivertliler ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakiplerini yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor.

Yeni MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada ikinci yarı hazırlıklarını Mersin’deki tesislerinde güzel bir şekilde yaptıklarını belirtti. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Kızıltan, “2. yarının ilk maçında hafta sonu Bursaspor konuğumuz olacak. Sezon başından beri sıkıntı içinde olan ve özellikle son Diyarbekir maçında yaşananlar Bursa ekibini bayağı zor duruma soktu. Oyuncularından ceza alanlar oldu. Her şeye rağmen futbol ciddi bir oyundur. Her türlü sıkıntılarına rağmen mazisi eski, çok iyi bir alt yapısı olan, hala kadrosunda yetenekli oyuncuları bulunan, mücadele eden bir rakibe karşı oynayacağız. Biz bu bilinçle rakibimizi ciddiye alıp her zamanki gibi istekli arzulu bir şekilde ikinci yarıya Bursaspor galibiyeti ile başlamak istiyoruz. Geçen hafta Tarsus’ta Osmaniyespor ile hazırlık maçı yaptık. Oyuncularımız istekli ve disiplinli bir şekilde ikinci yarıya hazır olduklarını gösterdi. Çalışmalarda bunu görüyoruz. Ben takıma, oyuncularıma güveniyorum. Bursaspor maçını kazanarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“SİNOPSPOR’DAN MİRAC’I ALDIK”

Adanaspor’dan Muhammet Enes’in ardından İstanbul Küçükçekmece Sinopspor’dan genç oyuncu Muhammet Miraç Toklu’yu transfer ettik. Daha bakacağız. Transferler sadece bizim planlamamızla olmuyor. Gidişatlara oyuncunun durumana bağlı. Uygun bir şey olursa değerlendireceğiz” diye konuştu.