BAL’da transfer rüzgârı | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da transfer rüzgârı

BAL’da transfer rüzgârı


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta ilk yarıyı 5. sırada tamamlayan Anamur Belediyespor, 6. sırada tamamlayan Homurlu Belediyespor ve 7. sırada tamamlayan Erdemli Belediyesor’da ikinci yarı hazırlıkları salı günü başlıyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek olan takımlarda transfer çalışmaları yoğunlaştı.  

 

ANAMUR’DA TRANSFERLER 1 HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAK

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy 5 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade ederek takıma kazandıracakları oyunlarla ilgili görüşmelerin ise sürdüğünü kaydetti. Henüz anlaştıkları bir oyuncu olmadığını anlatan Durusoy yeni transferlerin bir hafta içinde belli olacağını kaydetti. Salı günü başlayacak ikinci yarı çalışmalarını evlerinde sürdüreceklerini anlatan Durusoy, “Mersin’i en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

ERDEMLİ BELEDİYESPOR 2 OYUNCU İLE ANLAŞTI

Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Korkmaz ise şu ana kadar 2 oyuncu ile anlaştıklarını belirtti. Bir oyuncunun Homurluspor’dan Beşir olduğunu diğerinin ismini daha sonra açıklayacaklarını ifade eden Korkmaz, “Kaleci Mustafa, Emre Aktaş, Melih, Hasan Can ve Esat takımımızdan ayrıldı. Takıma bir orta saha iki kanat ve 1 stoper oyuncu alacağız. Çalışmaları salı gününden itibaren kendi tesisimizde sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

HOMURLU 7 OYUNCU ALACAK

Homurlu Başkan Murat Dalgıç ise 2 futbolcunun takımdan ayrıldığını ifade ederek şunları söyledi: Amatör kulüplerinden alacağımız 2 kaleci, 2 orta saha, 2 stoper ve 1 santrafor ile anlaşma aşamasındayız. İkinci yarı hazırlıklarımız salı günü başlayacak.”