“Mersin bana, ben de size emanetim” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin bana, ben de size emanetim”

MHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Serdar Soydan 5 gün sonra açıklama yaptı. Adaylık için heyecanlı olduğunu ifade eden Soydan, “Bundan böyle Mersin bana, ben de size emanetim” şeklinde paylaşım yaptı.

“Mersin bana, ben de size emanetim”


ELVAN KONUK

MHP 10 Ocak tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi için Serdar Soydan’ı aday gösterdi. Soydan’dan günler sonra ilk açıklama geldi.  sosyal medya hesabından açıklama yapan Soydan, şu ifadeleri kullandı:

“Akdeniz’in incisi Mersin’imin güzel insanları, Toroslar’ın yağız evlatları, Çukurova’nın çileli çocukları, Kadim şehrimin vefakâr sakinleri. Bugün yeni bir yolun başındayız. Hepimiz için yeni bir dönem başlıyor.   Çocukluğumdan beri bir hayalim var. Doğup büyüdüğüm, okuduğum, ekmeğimi kazandığım, evlendiğim, çocuklarımı kucağıma aldığım bu şehre hizmet etmek istiyorum.

İstiyorum ki, yalnızca Anadolu’nun en eski kentlerinden biri değil, aynı zamanda medeniyetin beşiği Mersin’imiz hepimiz için daha yaşanabilir bir kent hâline gelsin.

İstiyorum ki, Türkiye’de şehir denilince akla ilk Mersin gelsin. Çok şükür Allah, hayalimi hayata geçirmek için bir fırsat bahşetti.

Cumhur İttifakının Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı şahsıma nasip oldu. Bu adaylık, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı sıfatıyla kadim şehrimizin güzel insanlarına hizmet etmemiz için atılan ilk adım.

Bana bu şerefli görevi tevdi eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beye şükranlarımı sunarım. Ayrıca Cumhur İttifakı kapsamında, Mersin’de Partimiz çatısı altında seçimlere girilmesi kararı aracılığıyla şahsıma desteğini ve güvenini gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye de teşekkürlerimi arz ederim.

Ne denli ağır bir sorumluluk üstlendiğimin farkındayım. Yükümüz ağır ve kutsal, yolumuz uzun. Bu kutlu yolculukta her bir hemşerimin desteğine ve duasına ihtiyacım var. Bundan böyle Mersin bana, ben de size emanetim. Başlıyoruz! Haydi Bismillah!”