Mersin’in gözü pek | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’in gözü pek

Bursa’yı devirip play off hedefine kilitlenen Kırmızı Lacivertliler hayli keyiflendi. Teknik Direktör Kızıltan, galibiyeti taraftarlara armağan etti, “İnandık, bu yolun sonu aydınlık” dedi.

Mersin’in gözü pek


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarının ilk maçında evinde ağırladığı Bursaspor’u 2-0 mağlup eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan ilk maçta alınan 3 puanı taraftara armağan etti.  Kızıltan Güney’e yaptığı açıklamada, ikinci yarıya evlerinde Bursaspor galibiyeti ile başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. İyi başlangıcın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Kızıltan, “Oyuncularımız maçın tamamında kazanmayı çok istediler. Çok iyi mücadele ettiler. 3 puan almasını bildik. İyi bir başlangıç yaptık. Salı günü hafta sonu oynayacağımız Bucaspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Güzel bir günde güzel bir maç oynadık. Taraftarımızın maça ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 10 bin taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Bu 3 puanı onlara armağan ediyoruz. Onların desteği çok değerli idi. Bundan sonra da taraftarlarımızı maçlarımızda görmek istiyoruz. Onları mutlu etmek için oyuncularımızla birlikte var gücümüzle çalışıp Yeni MİY’i en iyi yere getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

 

“YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Maçın gollerini ilk yarı kaydettikleri ifade eden Kızıltan şunları söyledi: “İkinci yarıda da baskılı oynadık. Yakaladığımız pozisyonlarda var ama 3. gol gelmedi. Rakibimiz genç yetenekli bir takım. Şartlar ne olursa olsun Bursa Türkiye’de en iyi alt yapıya sahip bir ekip. Oyuncu yetiştiriyor. Zor zamanda transfer yasağı olmasına rağmen gençlerle mücadele eden bir kulüp. Mazisi olan Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış önemli bir camia. Onlarda sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar ama sahada en iyi şekilde mücadele ettiler. Biz tabi 3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Yolumuza devam ediyoruz.”