Es deli rüzgâr | Güney Gazetesi Mersin

Es deli rüzgâr

Avrupa ligindeki temsilcimiz çarşamba günü İtalyan rakibi Bologna’yı konuk edecek. Haydi ÇBK yine, yeniden…

Es deli rüzgâr


HASAN KÜÇÜK

 

Euroleague Women B Grubu’nda mücadele eden Mersin Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) 12. Hafta karşılaşmasında çarşamba günü İtalya temsilcisi Virtus Segafredo Bologna ile karşı karşıya gelecek. Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak. Karşılaşma Youtube/Eurolig Women TV’den canlı yayınlanacak. Avrupa’da 11 maçta 7 galibiyet 4 mağlubiyet ve 18 puanla 2. sırada yer alan ÇBK, 6 galibiyet 5 mağlubiyet ve 17 puanlı 3 takım arasında averajla 3. Sırada yer alan Bologna’yı mağlup ederek play-off öncesi sıralama avantajını korumak istiyor.

 

 

HAYDİ MERSİN TAKIMINA SAHİP ÇIK

 

ÇBK’dan kritik maç öncesi Mersinlilere çağrı yapılarak takımlarının yalnız bırakılmaması istendi. Sosyal medyadan yapılan çağrıda “Play-off maçlarına üst sıralarda katılabilmek için Bologna maçı galibiyetinin önemli olduğu vurgulanarak “Kritik Euro maçı öncesinde herkesi şehrinin takımını desteklemeye bekliyoruz. Haydi Mersin, şehrinin takımına sahip çık” ifadeleri kullanıldı.

 

“7 BİN KİŞİYE İHTİYACIMIZ VAR”

ÇBK Genel Menajeri Ender Ünlü, Güney’e yaptığı açıklamada play-offa birinci veya ikinci sırada kalarak ev sahibi avantajından yararlanabilmeleri için Bologna maçı galibiyetinin çok önemli olduğunu vurguladı. Kritik maçta seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu anlatan Ünlü, “Bu maçta 6. ve 7. adam olan seyirciye çok ihtiyacımız var. Seyircilerimiz her maçta alt tribünleri dolduruyor ama bizim bu maçta üst tribünleri de doldurmamız lazım. 7 bin kişiye ihtiyacımız” dedi.  

 

 

“SALONU ŞENLİK HAVASINA ÇEVİRECEĞİZ”

Ücretsiz olan maça 1 saat önceden Sayapark ve Forum AVM önlerinden ücretsiz servislerin kalkacağını anlatan Ünlü şunları söyledi: “Maçın devre arası dans gösterilerimiz olacak. Oyuncularımız imzaladığı 10 formayı seyircilerimize hediye edeceğiz. Periyod aralarında cimnastik gösterilerimiz olacak. Salonu bir festival ve eğlence alanına çevireceğiz. Gelen herkes çok eğlenecek ve maç sonunda kazarak mutlu olacağız. Tüm Mersinlileri takımına sahip çıkmaya bekliyoruz. Mersinlilere ihtiyacımız var. Şimdi ÇBK’ya destek zamanı.”