Çıkmadık candan… | Güney Gazetesi Mersin

Çıkmadık candan…

Herkesin “Küme düştü” gözüyle baktığı Tarsus’un teknik patronu “umudumuz var” diyor

Çıkmadık candan…


HASAN KÜÇÜK

 

Transfer yasağı nedeniyle amatör kulüplerden kadrosuna kattığı oyuncularla başarı gösteremeyerek ilk yarıyı 1 galibiyet  3 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonunda 6 puanla son sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu TFF 3. Lig 1. Grup 16. Haftasında Pazar günü karşılaşacağı Talasgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tarsus İdman Yurdu ilk maçta evinde 3-2 mağlup ettiği rakibini yine yenerek 3 puan almanın hesabını yapıyor.

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Murat Gündeş, Güney’e yaptığı açıklamada, Talasgücü maçının kendileri için önemli olduğunu söyledi. Herkes kendileri için küme düştü dese de umutlarının devam ettiğini anlatan Gündeş, “Çünkü rakiplerimizle burada oynayacağız. İlk maç deplasmanda Talas maçı. Sürpriz yapmaya gideceğiz. Herkes bizi küme düştü diye görüyor ama biz hala bu takımı öyle görmüyoruz. Umudumuz var.  O umut ışığında transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan kaynak sağlaması için haber bekliyoruz. Futbolcu grubumuz hazır. Maddi problemleri çözerek cuma gününe kadar transfer çalışmalarını tamamlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

“5 OYUNCU İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Talasgücü maçı hazırlıklarının sürdüğünü anlatan Gündeş şunları söyledi: İnşallah bu hafta transferleri yetiştirirsek Talas maçına takviyeli kadro ile çıkacağız. Şu anda 5 oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Santraforumuz Yusuf Kerem Gümüşhanespor’a gitti. Orta sahada oynayan Erhan Kılınç ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Gidecek 2-3 oyuncu daha var onlar tam olarak netleşmedi. Sarı kart cezalısı Şehmuz Durak ile kırmızı kart cezalısı Ziya Güven bu maçta görev almayacak.”