“Asıl işimiz seçimden sonra başlayacak” | Güney Gazetesi Mersin

“Asıl işimiz seçimden sonra başlayacak”

MHP Toroslar Belediye Başkan adayı Dr. Ali Öz, “Sadece seçim kazanmak önemli değil. Bir seçimi gayret edersiniz, kazanırsınız ama asıl işimiz 1 Nisan’dan sonra Mersin için güzel şeyler yapmak için başlayacak. Bu şehirde sorumluluklarımızın olduğunu, gelecek nesillere borcumuz olduğunu biliyorum” dedi.

“Asıl işimiz seçimden sonra başlayacak”


ABİDİN YAĞMUR


MHP Toroslar Belediye Başkan adayı Dr. Ali Öz, adaylığının ilan edilmesinin ardından basın mensuplarıyla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

Toroslar ilçesi Gözne yolundaki bir kır lokantasında düzenlenen buluşmaya çok sayıda gazetecinin yanı sıra MHP ve AKP ilçe örgütlerinden çok sayıda isim katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Toroslar Belediye Başkan adayı olarak belirlendiği andan itibaren gazetecilerle bir araya gelmeyi planladığını belirten Ali Öz, buluşmayı fikir alış verişi açısından önemsediğini söyledi.

 

“METROPOL İLÇELERİMİZDEN BİRİNDE BİR GÜNEŞİN DOĞMASINI İSTİYORUZ”

 

Ali Öz, “Çoğunuzun yakından tanıdığı biriyim. Ben de çoğunuzu yakından tanırım. Ben Mersin’in basınının Mersin konusundaki hassasiyetinin farkındayım. Mersin’de her gün bir önceki günden daha iyi olsun. Bu yaklaşım içindeyiz.  Dolayısıyla yaklaşan yerel seçimler öncesinde ana hedefimizin metropol ilçelerimizden birinde bir güneşin doğmasını, bir yenileşmenin olmasını, bir gelişmenin olmasını diliyoruz” dedi.

 

“GÖRÜŞLERE, FİKİR BEYANLARINA AÇIĞIM”

 

Ali Öz, “Yapacaklarımızın sizlerin tavsiyeleriyle, önerileriyle desteklenmesi konusunda hassas olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Görüşmeye, fikirlerin beyanına her zaman açık oldum. Buna devam edeceğim. Mersin ülkemiz için önemli bir şehir. Bu şehirde sorumluluklarımızın olduğunu, gelecek nesillere borcumuz olduğunu biliyorum. Dolayısıyla bizim için siyah, beyaz, Türk, Kürt, Alevi, Sünni ayrımı yok. İnsancıl bir anlayışla, birlik içinde zorlu bir süreci sonuçlandıracağımıza inanıyorum. Sadece seçim kazanmak önemli değil. Bir seçimi gayret edersiniz, kazanırsınız ama asıl işimiz 1 Nisan’dan sonra Mersin için güzel şeyler yapmak için başlayacak. Sizlerden alacağımız tavsiyeler eşliğinde güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz daim olur” ifadelerini kullandı.