Anamur iddialı geliyor | Güney Gazetesi Mersin

Anamur iddialı geliyor

Yeşil Beyazlı yönetim, herkesin heyecan duyup saygı göstereceği bir kadro kuracaklarını müjdeledi

Anamur iddialı geliyor


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk hedefi ile sezona başlamasına rağmen ilk yarıyı 24 puanla 5. sırada tamamlayan Anamur Belediyespor’da ikinci yarı hazırlıkları sürerken yönetim herkesi gururlandıracak kadro kurma çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Anamur Belediyespor Yönetimi sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şampiyonluk parolası ile başlanılan 2023-2024 sezonunun ilk yarısının geride bırakıldığı hatırlatılarak “Ligin ikinci yarısında her maçı final tadında oynayarak hepimizi gururlandıracak bir kadro kurmak için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Devre arası transfer döneminde bazı oyuncularla yollarımızı ayırmamız kaçınılmazdı; sıkı bir şekilde antrenmanlarla ve daha güçlü bir takım kurmak için gerekli tüm adımları atmaya devam ediyoruz. Kadromuzda gerekli gördüğümüz tüm değişiklikleri yaparak bazı transfer çalışmalarımız sürüyor” ifadeleri kullanıldı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Amaçlarının taraftara devrenin ikinci yarısında, formasını döktüğü terle onurlandıracak, arması için canla başla mücadele edecek; şampiyonluk hedefine ulaşmak için vücudunun her zerresini güzel futbol ve başarılı skora adayacak; şampiyonluğa yakışan bir Anamur Belediyespor izletebilmek olduğu vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Taraftarımıza heyecan verecek, gurur duymasını  sağlayacak ve şampiyonluğu göğüsleyebilecek bir futbol takımı izletebilmek için oyuncularımız antrenmanlara devam ederken; transfer komitemiz ve yönetimimiz de ince eleyip sık dokuyarak var gücü ile çalışmaktadır. Bizler sahada, taraftarımız tribünlerde bu heyecanı yaşadığı sürece sezonun sonunda şampiyon olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Anamur'u hep birlikte şampiyon yapacağız.”