Mersin büyük düşünüyor | Güney Gazetesi Mersin

Mersin büyük düşünüyor

Bursa’yı deviren Kırmızı Lacivertlilerin hedefi Buca deplasmanında 3 puan

Mersin büyük düşünüyor


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Bursaspor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. Hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İzmir Temsilcisi Bucaspor 1928 maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mersin İdman Yurdu tesislerinde devam eden çalışmalara tam kadro katılan oyuncuların oldukça hırslı olduğu görüldü. Evinde oynadığı ilk maçta evinde rakibi ile 1-1 berabere kalan Kırmızı Lacivertliler rövanşı kazanarak Mersin’e 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.

 

KIZILTAN: ZORLU MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, Bucaspor ile 1-1 beraberi kaldıkları ilk maçtan sonra uzun süre geçtiğini ifade ederek “Bu köprünün altından çok sular aktı. Koca bir ilk yarı geçti. İkinci yarının ilk maçında biz Bursaspor ile tekrar karşılaştık ve 2-0 kazandık. Bucaspor Van’a gitti. İlk maçta olduğu gibi yine 1-0 kaybettiler. Şimdi biz Buca ile yine oynayacağız. Artık ikinci yarıda herkes özellikle üst bölgedeki takımlar play-off ve zirve mücadelesi için oynuyor. Maçlar çok zorlu geçecek. Bizi bu hafta zorlu bir deplasman bekliyor. Hazırlıklarımızı güzel bir şekilde her şarta uygun olarak yapıyoruz” dedi.

 

“3 OYUNCUMUZUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR”

Kızıltan sakat oyuncu olup olmadığı yönündeki soruya, “Tedavileri devam eden oyuncularımız var. Erdem Onur Beytaş’ın tedavisi devam ediyor. Muhammet Ömer Çakı ve Fuat Bavuk kontrollü bir şekilde çalışıyor ve tedavileri devam ediyor” diye konuştu.

Buca maçı için cumartesi sabahı İzmir’e gideceklerini ifade eden Kızıltan, “Her zamanki gibi çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncularımız arzulu istekli. İzmir’den de puan-puanlar çıkarmanın inancı ile çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.  

Kızıltan yeni transferlerle ilgili soruya ise “Şu an gelen giden kimse yok” cevabını verdi.