Yumruklar madalya için sıkıldı | Güney Gazetesi Mersin

Yumruklar madalya için sıkıldı

Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası eleme maçları Mersin’de başladı

Yumruklar madalya için sıkıldı


Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası müsabakaları Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda başladı.

Türkiye Boks Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 24-31 Ocak tarihleri arasında 63 ilden 467 Erkek, 260 Kadın toplam 727 sporcunun katılımıyla düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Mersin'in ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

 

 

 

Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış seremonisine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Filiz Oral, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Daire Başkanı Emrullah Taşkın, Yenişehir Kaymakamı Alp Eren Yılmaz,  Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Merhum Naci Oral'ın oğlu tiyatro sanatçısı Deniz Oral'ın yanı sıra çok sayıda antrenör ve sporcu katıldı.

Konuşmaların ardından eleme müsabakaları başlarken 29 Ocak’ta yapılacak çeyrek final ve 30 Ocak’ta yapılacak yarı final maçlarının ardından şampiyona 31 Ocak'taki final müsabakaları ve ödül töreni ile sona erecek. (Haber Merkezi)