“Toroslar’ın umudunu yeşertmek için belediyeye talibiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Toroslar’ın umudunu yeşertmek için belediyeye talibiz”

Toroslar’da yaşayan vatandaşların sorunlarına hakim olduklarını dile getiren İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Nihat Soysal, “Toroslar’ın ve ilçede yaşayan vatandaşların heyecanını diriltmek ve umudunu yeşertmek için belediyeye talibiz. Projelerimizle Toroslar’ı işsizlikten kurtaracak, günü bitirmeye değil geleceği inşa etmeye, gelecek nesilleri yetiştirmeye yönelik projelerimiz hazır.

“Toroslar’ın umudunu yeşertmek için belediyeye talibiz”


İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Nihat Soysal, İYİ Parti Toroslar İlçe Teşkilatı’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti İl Teşkilatları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toroslar’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir araya geldiklerini belirten Soysal, “Onlarca soruna kayıtsız kalınmış, umursanmamış büyük Toroslar’ın ve ilçede yaşayan vatandaşların heyecanını diriltmek ve umudunu yeşertmek için belediyeye talibiz. Projelerimizle Toroslar’ı işsizlikten kurtaracak, günü bitirmeye değil geleceği inşa etmeye, gelecek nesilleri yetiştirmeye yönelik projelerimiz hazır. Toroslar’ın her karış toprağını, her taşın altını bilirim. Torosların sorunlarına, hastasına ve yaşlısına, işsizine ve işverenine, esnafına bütünüyle hakimiz. Vatandaşın derdi derdimiz ve çözümü biziz” dedi.

 

“BİRLİKTE ZAFERİ TAÇLANDIRMAK İÇİN YÜRÜYORUZ”

 

Her günün yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Soysal, “Dünden yarına bu şehrin sizsiz olmayacağını herkes görsün. Omuz omuza vererek şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Partimiz için, geleceğe birlikte yürümek için çekilen besmeleyi inşallah yaradan karşılıksız koymayacaktır. Bu seçimin öncüleri doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla yanımızda olan fedakar kadınlarımızdır. Milletimizin dününe şekil vermiş, bugününe ve yarınına şekil verecek kadınlarımızla bu kutlu yolda birlikte zaferi taçlandırmak için yürüyoruz. Bu yüzden Toroslar’daki varlığımızı sizlerden aldığımız gücümüzü ispat etti. Yorulmadık. Yalanlara ve iftiralara itibar etmedik. Yorulanları bıraktık. Doğru yolda yürümeye devam ettik” ifadelerini kullandı.

 

“BİZLERİ HAFİFE ALANLAR ŞU KALABALIĞA BAKSINLAR Kİ HATA YAPTIKLARINI ANLASINLAR”

 

Soysal, “Arkamızdan konuşanlar, bizleri hafife alanlar, inanmayanlar ve millet kandıranlar şu kalabalığa baksınlar ki hata yaptıklarını anlasınlar. Partimizin ve bizim dünden daha hevesli, coşkulu ve daha bilenmiş şekilde Türk Milleti’nin emrinde ve hizmetinde olduğunu anlasınlar. Bizler de yorgunluk ve bıkkınlık yok. Her gün yeniden doğuyoruz. Hep birlikte yapacağımız işler kazanacağımız zaferler ve kutlayacağımız günler olacak. Bizler ülkemize faydalı oldukça enerjimiz daha da yükselecek. Birbirimize karşı dürüst ve samimi oldukça yapacaklarımız inanın çok uzak değil. Biz bir kez daha bizi destekleyenlere, hayır dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)