Taşucuspor’a ceza yağdı | Güney Gazetesi Mersin

Taşucuspor’a ceza yağdı

Taşucuspor’a ceza yağdı


HASAN KÜÇÜK

6 Ocak’taki Akdeniz Zirvespor maçında, Çukurova Birlikspor futbolcusu Fatih Karakulak’ı oynattığı   gerekçesiyle Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) Mersin Süper Amatör Lig A Grubu ekibi Taşucuspor’a ve söz konusu futbolcuya ceza yağdırdı.  

AFDK, 06.01.2024 tarihinde oynadığı Akdeniz Zirve Spor maçında belgelerin haksız kullanımı eylemi nedeniyle Taşucuspor’a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası ve mevcut puanlarından 3 puan silinmesine karar verdi.

Çukurova Birlik Spor’da oynamasına rağmen söz konusu müsabakada Taşucu kadrosunda yer alan Fatih Karakulak hakkında ise belgelerin haksız kullanımı eylemi nedeniyle 12 resmi müsabakadan men cezası verildi.

Taşucuspor yöneticisi Volkan Öztürk hakkında ise 4 ay hak mahrumiyeti cezası veren AFDK,  takımın antrenörü Cuma Toy için ise 16 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı uygulanmasına karar verildi.

Fatih Karakulak’ın yerine oynadığı Taşucu Spor Futbolcusu Ali İhsan Çetin ise hasta olduğunu ve raporlu olduğu için maça gelemediğini ispat edinci ceza almaktan kurtuldu.