Mersin ışıl ışıl | Güney Gazetesi Mersin

Mersin ışıl ışıl

Galibiyet serisini 3’e, yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Kırmızı Lacivertlilerde keyifler yerinde

Mersin ışıl ışıl


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 24. Haftasında Kırşehirspor’u 4-0 mağlup eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda büyük sevinç yaşanıyor. 10 maçtır yenilmeyen ve galibiyet serisini 3 maça çıkaran Kırmızı Lacivertler 46 puanla 3. Sıradaki yerini koruyarak play-offta kalmayı perçinledi.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, Play-off mücadelesi verdikleri süreçte Kırşehir maçını kazanmalarının çok önemli olduğunu söyledi.

Oyuncularının çok iyi mücadele edip iyi oynadığını vurgulayan Kızıltan, “Özellikle ikinci yarı ortaya koydukları performansla farklı bir skorla maçı kazanmasını bildiler. Bu yolda çok değerli bir 3 puan aldılar. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KIRŞEHİR MAÇI GERİDE KALDI SIRADA KIRKLARELİ VAR

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak 4 maçtan 3’ünü kazanırken 1 maçta berabere kaldıklarını anlatan Kızıltan, “Sürekli oyunumuzu geliştiriyoruz ve ortaya konan bu performans hedeflerimiz doğrultusunda bize umut veriyor. Bunun için ayrıca mutluyum. Kırşehir maçı geride kaldı. Şimdi hafta sonu oynayacağımız Kırklarelispor maçı hazırlıklarına başlayacağız. Yine bizi kolay bir maç beklemiyor. Orada da oyuncularımın en iyisini yapacağına inanıyorum. İyi mücadele vereceğimize, istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

EROK’U YAKALAYABİLİR MİYİZ?

Kızıltan, haftayı bay geçiren lider Erokspor ile aralarındaki puan farkının 7’ye inmesi ile ilgili ise şunları söyledi: “Her şey bize bağlı. Biz ne kadar az kayıpla gidersek yakalama şansımız olabilir. Erok bize gelecek. İstikrarlı çıkışımızı sürdürüp sahamızda Erok’u yenersek ligin kalan bölümünde daha zevkli bir çekişme olur. Bakacağız. Adım adım gidiyoruz. En önemli maçımız Kırklareli maçı. Çalışmalarımız salı günü başlıyor.”