“Tarsus’a altın çağını yaşatacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Tarsus’a altın çağını yaşatacağız”

CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç, Tarsus’un uzun yıllardır kıyısına köşesine çekilmiş bir kent kimliğinde olduğunu, şehrin özlediği ve beklediği kimliğine kavuşacağını söyledi.

“Tarsus’a altın çağını yaşatacağız”


Tarsus'u yıllar öncesine dayanan dinamik ve renkli yapısına yeniden kavuşturmak istediklerini söyleyen CHP'li Boltaç "Ben Tarsus'un tarihine, toprağına ve insanına baktığımda müthiş bir zenginlik görüyorum. Ama aynı zamanda varlık içinde yokluk çeken bir Tarsus da görüyorum. İşte biz bu tezatı ortadan kaldırmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

 

“VAHAP BAŞKAN BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS”

 

Tarsus'un en büyük şansının Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olduğunu da ifade eden CHP'li Boltaç,  "Tarsus'un kendisine güvenli bir gelecek çizmesi için Büyükşehir'e ve Başkanına ihtiyacı var. Görev süresi içerisinde bir eli hep Tarsus'ta olan değerli başkanımızla sağlayacağımız uyum ve koordinasyon başarının anahtarı olacak. Büyükşehirin bütçesinden, sayın Başkanımızın da bilgi ve birikimlerinden faydalanarak Tarsus'a altın çağını yaşatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Tarsus'un tarım, turizm ve sanayi yolculuğunu ve hikayesini yeniden yazmak için yola çıktıklarını söyleyen Boltaç "Tarsus için, kim olursa olsun kapısını çalmaktan imtina etmeyeceğim. Projelerimiz hazır. Çok kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Eminim ki birçok Tarsuslu hemşerimizin hayallerine dokunan, taleplerini karşılayacak olan hizmetler ortaya çıkacak. Her detayı düşünerek karşınıza çıkacağız. Size mahcup olmayacağız, kentimize mahcup olmayacağız" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)