“Kesintisiz hizmet için 5 yıl daha yetki istiyorum” | Güney Gazetesi Mersin

“Kesintisiz hizmet için 5 yıl daha yetki istiyorum”

Seçim çalışmaları kapsamında Anıtlı ve Karadere Mahallelerini ziyaret eden Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, “Kesintisiz hizmet için bir 5 yıl daha yetki istiyorum” dedi.

“Kesintisiz hizmet için 5 yıl daha yetki istiyorum”


Adaylığının kesinleşmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi ve AKP teşkilatları ile ziyaretlerini sürdüren Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç, 5 yıllık belediye hizmetlerini anlatmak üzere mahalle ziyaretlerini başlattı. Geçtiğimiz günlerde ilçenin merkeze uzak mahalleleri olan Lale, Karaağa ve Güngören’i ziyaret eden Başkan Kılınç, Anıtlı Mahallesini ziyaret etti.

Anıtlı Mahallesinin sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğünü ifade eden Başkan Kılınç: “Anıtlı Mahallesi ilçemizin en çalışkan ve üretken mahallelerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Muz başta olmak üzere burada yetiştirilen ürünler hem ilçemizin hem de ülkemizin ekonomisine katma değer oluşturuyor. Biz üretim yapılan mahallelerimizde ürünlerin zarar görmeden hallere taşınması için asfalt konusuna önem veriyoruz. Anıtlı mahallemizde de belirli alanlarda asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönem içerisinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Anıtlı’da hem asfaltsız yol bırakmayacağız hem de burada bulunan sahil de tıpkı şehir merkezinde hizmete açtığımız Devlet Bahçeli Sahil Parkı gibi bir sahil parkı yaparak sizlerin hizmetine sunacağız” dedi. Anıtlı’da yaşayan vatandaşların kendisine gösterdiği ilgiden memnun kalan Başkan Kılınç, aynı günün akşamında Karadere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

5 yıl içerisinde Karadere Mahallesi’nde yol sorunu başta olmak üzere tüm problemlere çözüm ürettiklerini belirten Başkan Kılınç: “Diğer mahallelerimizde olduğu gibi 5 yıl içerisinde Karadere mahallemizden bizlere ulaştırılan her soruna çözüm ürettik. Yeni dönemde de hem belediyemizin hem de devletimizin imkanları ile 56 mahallemizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar ilçemize kazandırdığımız sayısız eser, satın aldığımız iş makinesi ve araçlar, hayata geçirdiğimiz tüm projelerin arkasında Cumhur İttifakı’nın gücü ve bizim Ankara’da kurduğumuz iyi ilişkiler var. İlçemiz Anamur’un Ankara’da ki imkanlardan 5 yıl daha kesintisiz faydalanmasını istiyorsak 2019’da verdiğiniz desteğin daha fazlasını bu seçimlerde vermenizi istiyorum. 2019’da aldığımız sonucun çok daha üzerinde bir destek vereceğinize de tüm kalbimle inanıyorum” dedi. (Haber Merkezi)