Kadınlardan gol şov | Güney Gazetesi Mersin

Kadınlardan gol şov

Kadınlar 3. Lig 7. Grupta fileler 22 kez havalandı

Kadınlardan gol şov


HASAN KÜÇÜK

 

Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup’ta 3. Haftası yine bol gollü maçlara sahne oldu. Geçen hafta 22 golün kaydedildiği 3. Grupta bu hafta ise meşin yuvarlak 21 kez filelerle buluştu.

6 takımdan 5’ini Mersin ekiplerinin oluşturduğu 7. Grup 3. Hafta maçında Mersin Galataspor konuk olduğu Mersin Camspor’u 4-1 mağlup etti. Galataspor’un golleri 10. Dakikada Aslı Dertli, 70. Zehra Aktaş, 23 ve 89. Dakikada Ecemsu Zararsız’dan gelirken Camspor’un tek golünü 37. Dakikada Nisa Nur Yer kaydetti. Galataspor bu galibiyetle puanını 7’ye çıkardı.

Mezitli Mercanlarspor ise Suni Çim Saha’da konuk ettiği Tarsus Gençler Birliği’ni gol yağmuruna tutarak 7-0 mağlup etti. Mezitli ekibinin gollerinden 4’ünü Sema Zengin, 2’sini Özge Çelebi atarken 1 gol ise Songül Ece Altunöz’den geldi.

Geçen hafta Tarsus Gençlerbirliği’ne 9-0 mağlup olan Tarsus Kavaklıspor bu hafta ise evinde Aksaray Tuzgölüspor’a 2-7 yenildi. Aksaray ekibinin 4 golünü Çağla Çağatan atarken diğerlerini ise Sümeyra Kesmez, Neslihan Bayrakcı ve Sehergül Kara kaydetti. Kavaklıspor’un golleri ise İlayda Elbasan ile  Elif Buse Kıvratma’dan geldi.