Şampiyon öğrencilere coşkulu karşılama | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon öğrencilere coşkulu karşılama

Şampiyon öğrencilere coşkulu karşılama


Niğde'de gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonası'nda Mersin’i temsil edem Bozyazı Ortaokulu grubundaki 4 maçtan 3’ünü kazanarak şampiyon oldu. Konya’da düzenlenecek yarı final maçlarına katılmaya hak kazanan öğrenciler Bozyazı’da coşkuyla karşılandı.

Niğde'de gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonası'nda 4’te 3 yaparak

Konya’da yapılacak Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazanan Bozyazı Ortaokulu voleybol takımı memlekete döndü. Veliler, öğretmenler ve Bozyazı halkı öğrencileri Gözce Meydanı’nda meşaleler yakarak karşıladı. Daha sonra kalabalık öğrencilerle birlikte 15 Temmuz Demokrasi Ve Cumhuriyet Meydanına konvoy eşliğinde gitti.

 

 

Bozyazı Ortaokulu Müdürü Mehmet Sak, "Öğrencilerimiz bu noktaya gelinceye kadar gösterdiği üstün performansla Bozyazı'mızı gururlandırdı. Takımızı Türkiye Yarı Finallerine kadar taşıyan, emeği geçen öğrencilerimizi, beden eğitimi öğretmenlerimiz Yusuf Çiçek ve Sadettin Çıtak'ı tebrik ediyorum. Şimdi sırada Konya'da düzenlenecek Türkiye Yarı Finalleri Var. Takımımıza güvenimiz sonsuz inanıyorum ki öğrencilerimiz Bozyazı'yı en iyi şekilde temsil ederek birincilikle dönecekler" dedi. (Haber Merkezi)