Üzgün ama umutlu | Güney Gazetesi Mersin

Üzgün ama umutlu

Kırklarelispor yenilgisini “yol kazası” olarak değerlendiren Kırmızı Lacivertliler, dünü unuttu yarına iyimser bakıyor. Teknik Direktör Kızıltan, “Hatalarımızdan ders çıkardık, bize inanın” dedi.

Üzgün ama umutlu


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 25. Haftasında Kırklarelispor’a 1-0 mağlup olarak 3 maçlık galibiyet, 10 maçlık yenilgisizlik serisi sona eren Yeni Mersin İdman Yurdu’nda moraller bozuldu. 46 puanda kalarak 4. sıraya gerileyen Kırmızı Lacivertliler salı günü saat 16.00’da tesislerinde hafta sonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, Kırklareli deplasmanına puan ya da puanlar için gittiklerini söyledi.

Kadrolarında Oğuz Özden, Ömer Önder ve Yasin Elmas gibi sakat oyuncuların bulunduğunu ifade eden Kızıltan, “Maçın ilk yarısının son dakikasında yediğimiz golle geriye düştük. Çok aşırı rüzgâr altında oynanan bir maçtı. Bizimde, Kırklareli’nin de net pozisyonları vardı. Karambolden gelen talihsiz bir golle geriye düştük. İlk yarı sonunda Erdem Onur Beytaş ve Sezer’i sakatlık sonucu oyundan almamız planlarımızı bozdu. Buna rağmen takımımız ikinci yarı baskılı oynadı. 4-5 tane net pozisyonumuz var ama bize puan ya da puanlar getirecek golü atamadık” dedi.

 

“BİR KAZA YAŞANDI”

İstemedikleri bir sonuçla haftayı kapattıkları için üzgün olduklarını anlatan Kızıltan şunları söyledi:

“Oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Biz kaza yaşandı. Bunlar futbol içinde olabilen şeyler. Biz yine oyuncularımızla birlikte aslanlar gibi en iyi şekilde mücadele ederek yolumuza devam etmenin gayretinde olacağız.”