Galataspor’da hedef 2. Lig | Güney Gazetesi Mersin

Galataspor’da hedef 2. Lig

Galataspor’da hedef 2. Lig


HASAN KÜÇÜK

 

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grupta 3 hafta geride kalırken 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 puanla Akasaray Tuzgölü ile zirveye ortak olan Mersin Galataspor hedefine adım adım ilerliyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galataspor’un kızları ilk maçlarında Aksarak Tuzgolü ile 2-2 berabere kalırken ikinci maçta Mezitli Mercanlar’ı 1-0, üçüncü maçta ise Mersin Camspor’u 4-1 yenmeyi başardı. Galataspor 4. Haftada ise cumartesi günü Koray Aydın Stadı’nda Tarsus ekibi Kavaklıspor’u konuk edecek.  

Galataspor Teknik Direktörü Yunus Emre Erdem, Güney’e yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar oynadığımız 3 maçtan ikisini kazandık. 1 maçta berabere kaldık. Önce play-off oynayıp daha sonra 2. Lige çıkmak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İyi bir kadrolarının bulunduğunu ve Osmaniye sahasında ve Koray Aydın Stadındaki antrenmanlarının yoğun geçtiğini anlatan Erdem şunları söyledi: “Oyuncularıma güveniyorum. Her şey yolunda gidiyor. Şampiyon olmamızın önünde bir engel yok.”