BİLSEM’li öğrenci sayısı arttı | Güney Gazetesi Mersin

BİLSEM’li öğrenci sayısı arttı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Zeki ve üstün yetenekli BİLSEM’li öğrencilerimizin sayısı sadece 2 idi. Bugün ise bu sayı 54’e ulaştı. Mersin’de merkez 3 ilçeyi de geride bıraktık. Demek ki çocuklarımızla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıkıyor” dedi.

BİLSEM’li öğrenci sayısı arttı


Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı M. Mustafa Gültak, Mersin Bitlisliler Derneği (MEBİDER) tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla buluştu.

Akdeniz’de göreve geldiklerinde her konuda rakamsal anlamda ilçenin çok kötü durumda olduğunun da altını çizen Başkan Mustafa Gültak, şöyle konuştu; “İlk olarak BİLSEM öğrencilerinin sayısını öğrenmek istedim. Bu BİLSEM’li çocuklar, üstün zekâlı olan kardeşlerimiz. Bana Akdeniz’de sadece 2 çocuğumuz olduğunu söylediler. Yenişehir, Mezitli, Toroslar’da ise 20-30 öğrenci vardı.

Hemen uzman arkadaşlarımızla birlikte çalışmalara başladık. Bugün bu sayı 3 ilçeyi de geçerek 54’e ulaştı. Demek ki bizim ilçemizde de üstün zekâlı çok çocuğumuz varmış. Çocuklarla ilgilenince, köprüler kurulunca bu çocuklarımız ortaya çıktı. Bunun gibi çok işler yaptık... Sizden ricam 31 Mart’ta Akdeniz’in huzurunu kaçırmak isteyenlere izin vermeyin. 31 Mart’ta hepinizin oylarına talibim.” (Haber Merkezi)