BAL’ın tadı kaçtı | Güney Gazetesi Mersin

BAL’ın tadı kaçtı

Mersin takımları yine hüsran yaşadı, Erdemli ve Anamur teknik direktörleri görevi bıraktı

BAL’ın tadı kaçtı


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Mersin’in takımları geçen hafta olduğu gibi bu haftayı da kayıpla kapattı. Anamur Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor 16. Haftada da hüsran yaşadı.

 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Anamur Belediyespor deplasmanda oynadığı ilk maçta 0-1 yendiği maçın rövanşında İmamoğlu Belediyespor’u Anamur İlçe Stadı’nda konuk etti. Anamur Belediyespor rakibine 0-3 mağlup olarak haftayı yine kayıpla kapattı. Şampiyonluk hayali suya düşen Anamur Belediyespor 27 puanda kalarak 4.  Sıradaki yerini korudu. Anamur’un lider Akşehir ile arasındaki puan farkı 10’a 3. Sıradaki Sarayönü Belediyespor ile arasındaki puan farkı ise 7’ye çıktı. Alınan mağlubiyet sonrası Anamur Belediyespor’da teknik direktör Ali Haydar Durusoy ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.  

 

ERDEMLİ’DE ÜST ÜSTE MAĞLUBİYETLER AYRILIK GETİRDİ

Erdemli Belediyespor ise ilk maçta evinde 3-1 yendiği Sarıçam Kürkçülerspor’a bu defa 4-0 yenildi. Bu sezon 7. mağlubiyetini alan Erdemli Belediyespor’da Teknik Direktör Gürsoy Turan ile karşılıkla anlaşılarak yollar ayrıldı. Turan, “Erdemli Belediyespor’un daha iyi yerlere gelmesi, işler iyi gitmediğinde kulübün önünü açmak için, karşılıklı konuşarak dostça yollarımızı ayırdık” dedi.  

Homurlu 1951 Spor ise lider Akşehirspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu sezon 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Homurlu 20 puanla grubunda 10’ncu sıraya geriledi. Homurlu ilde ise 3. sırada yer alıyor.

Daha önce ligden çekilen Mersin Camspor ise Karaman Gençler Birliği karşısında hükmen 3-0 mağlup sayıldı.