Kızıltan: Kolay olmasa da kazanacağız | Güney Gazetesi Mersin

Kızıltan: Kolay olmasa da kazanacağız

İki haftadır puan kaybı yaşayarak taraftarını üzen Kırmızı Lacivertlilerde 1461 Trabzon mesaisi başladı Teknik Direktör Özcan Kızıltan Kızıltan’ın oyuncularına güveni tam.

Kızıltan: Kolay olmasa da kazanacağız


HASAN KÜÇÜK

 

10 haftalık yenilgisizlik serisinin ardından Kırklarelispor ve Zonguldak Kömürspor maçlarından 1 puan alarak taraftarını üzen Yeni Mersin İdman Yurdu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzonspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Kırmızı Lacivertli ekibimiz 3. sırada yer alan rakibini yenerek kaybettiği puanları telafi etmenin hesabını yapıyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan Güney’e yaptığı açıklamada, Kırklareli’nden puan alamadan dönmelerinin ardından evlerinde Zonguldak Kömürspor karşısında bir puan almalarının kendilerini moral ve motivasyon açısından olumsuz etkilediğini söyledi. Bu hafta play-off grubundaki en önemli rakiplerinden biri olan 1461 Trabzon FK ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Kızıltan, “Bizim adımıza bu dönem şanssızlıklar yaşadık.  Sakatlıklar ve cezalı oyuncularımız nedeniyle son haftalarda kadro kurmakta alternatif oluşturmakta biraz zorlanıyoruz. Bizim en önemli gol ayağımız Erdem Onur Beytaş’ın sakatlığı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Rohat cezalı idi. Oğuz sakatlıktan yeni antrenmanlara başladı. Yasin ve Ömer Önder aynı şekilde. Bu anlamda biraz sıkıntılı süreç yaşadık. Yavaş yavaş düzelecek ama Erdem’in tedavisi devam ediyor. Aramıza katılması için 2-3 haftası daha var ama elimizdeki oyuncularımızla da biz her yerden puan alabilecek gücümüz ve kalitemiz var” dedi.

 

 

“İYİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon’un da bu hafta Vanspor’a yenildiğini hatırlatan Kızıltan şunları söyledi: “Maç iki takım açısından çok mücadeleli geçecek. Kolay bir maç olmayacak. Rakibin gücü kalitesi ortada. Sezon başında çok önemli bütçele ve oyuncularla kadrolarını oluşturdular. Buna rağmen biz üstte yerimizi aldık. Yerimizi korumak ve onlarla bu mücadelenin içinde bizim sağlam bir şekilde olduğumuzu göstermek için iyi bir mücadele vereceğiz.”