“Mersinliler hizmet ittifakında birleşecek” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersinliler hizmet ittifakında birleşecek”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Gülnar Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Başkan Seçer, merkezi Gülnarlı yurttaşlarla birlikte açtı.

“Mersinliler hizmet ittifakında birleşecek”



Gülnar halkının yoğun ilgi gösterdiği ‘Vahap Seçer Gülnar Seçim Koordinasyon Merkezi’ açılışına Başkan Seçer’in yanı sıra Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Mut Belediye Başkan Adayı Gülsüm Kevser Mut, Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri ve partililer katıldı. Gülnarlı yurttaşların ‘Gülnar seninle gurur duyuyor’ ile ‘Gülnar seninle hizmet gördü’ sloganları ve coşkulu alkışlarıyla sahneye çıkan Başkan Vahap Seçer, Gülnarlılara seslendi.

 

“İMKANSIZLIĞI İMKANA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

 

CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede ile birlikte yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde birçok projeyi hayata geçireceklerini belirterek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Birlik ve beraberlik; açılmayacak kapı, aşılmayacak, engel bırakmaz. Bayram Ali Dede’yle, ikinci 5 yılımızda Büyükşehir olarak beraberce Gülnar’a çok daha iyi hizmetler yapacağız. Bir olacağız, birlik olacağız, çalışacağız. Gece gündüz demeyeceğiz, imkansızlığı imkana dönüştüreceğiz. Gülnarlılara Bayram Ali Dede ile beraber hizmet edeceğiz” dedi.

 

 “BİZ BİRİZ, BİR MİLLETİZ, VATAN HEPİMİZİN, HEPİMİZ KORUYACAĞIZ”

 

Yaklaşan yerel seçimleri bir demokrasi yarışı olarak gördüğünü belirten Başkan Seçer, “31 Mart’ta seçime gidiyoruz, cenge değil, savaşa değil, demokratik bir yarış. Biz bu ülkenin çocuklarıyız. Hangi partiden olursak olalım. Biz Cumhuriyet Halk Partililerin belli ilkelerimiz var. Bizler deriz ki ay-yıldızlı Albayrak ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bizim şerefimizdir. Biz biriz, bir milletiz, vatan hepimizin, hepimiz koruyacağız. Başka pencerelerden bakabiliriz. Biri AK Parti penceresinden bir diğeri MHP penceresinden bakabilir, ben saygı duyarım. Herkesin oyunun rengi kendinedir. Onun onurudur kendince. Ben diyorum ki CHP benim onurumdur. Ben Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye başkanıyım ama herkesin belediye başkanıyım. Hepimiz kardeşçe yaşayacağız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)