“Önceliğim partimdir” | Güney Gazetesi Mersin

“Önceliğim partimdir”

Akdeniz Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklayan AKP’li Turgay Akyüz, “Benim önceliğim partimdir” diyerek adaylığını geri çektiğini açıkladı.

“Önceliğim partimdir”


ELVAN KONUK

İş İnsanı AKP’li Turgay Akyüz, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı aday göstermesi üzerine bağımsız aday olduğunu açıklamıştı. Yeni bir açıklama Akyüz partisinin menfaati için adaylığını geri çektiğini duyurdu.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklaması düzenleyen Akyüz, “Kurulduğu günden bugüne kadar birçok kademede partim AKP’de emek harcadım, ter döktüm. Başta Mersin kentimiz olmak üzere Ankara’da ve de memleketim Diyarbakır’da her zaman halkın sorunları çözülmesi için gece gündüz çaba harcadım. Bu zaman içerisinde partili yol arkadaşlarımı, dava arkadaşlarımı her zaman saydım, değer verdim ve üzerime düşen her görevi fazlasıyla yaptım. Özellikle saygıdeğer genel başkanım, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a olan sadakatim, bağlılığım, sevgim ve saygım ilk günkü gibidir hala” dedi.

Hiçbir zaman partisi AKP’den kopmadığını vurgulayan Akyüz, “Bağımsız Akdeniz Belediye başkan adaylığım konusunda başta kıymetlimiz liderimiz Cumhurbaşkanımıza olan bağlılığım nedeni ve de birçok bakan ve milletvekili büyüklerimin tavsiyesi üzerine bağımsız adaylığımı geri çekiyorum” diye konuştu.