“5 yıldır Mersin’in her köyüne ve mahallesine giriyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“5 yıldır Mersin’in her köyüne ve mahallesine giriyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Bozyazı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Başkan Seçer, merkezi Bozyazı halkıyla birlikte açtı.

“5 yıldır Mersin’in her köyüne ve mahallesine giriyoruz”



‘Vahap Seçer Bozyazı Seçim Koordinasyon Merkezi’ açılışına Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Bozyazı Belediye Başkan Adayı Baykal Arıdeniz, Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, ilçe başkanları, il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri ve partililer katıldı.

 

“HER EVLADIMIZI BAĞRIMIZA BASIYORUZ”

 

Bozyazı için gelecek dönem yapılacak olan yatırımları da hazırladıklarını söyleyen Seçer, “Halk karşısında mahcup olmamak lazım. Ben, Anamur’dan Tarsus’a kadar hangi sokağa girmek istiyorsam giriyor ve alnım açık başım dik geziyorum. Çünkü sözümün arkasında bir başkanım, vatandaşlarımı aldatmam, aldatmadım zaten” dedi.

CHP’li bir başkan olarak her zaman adaletten yana olduklarının altını çizen Seçer, “Belediyecilik hizmetlerimizde adaletli olduk. Hiçbir yurttaşıma siyasi görüşünden, etnik yapısından, bölgesinden, mahallesinden dolayı asla ayrımcılık yapmadık. Biz buraya eğitim merkezini kurarken sadece CHP’ye ya da Vahap Seçer’e oy verenleri kaydetmiyoruz, gelen her evladımızı kaydediyoruz. Her evladımızı bağrımıza basıyoruz” sözlerine yer verdi.

 

“VATANDAŞIMIZIN DERDİYLE ORTAKLAŞTIK”

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal politikalarıyla ünlü olduğunu kaydeden Seçer, “Eğitim merkezimiz bir sosyal politika sonucudur. Bizim sosyal politikalarımızda eğitimin, gençlerin, kadınların, çocukların, özel gereksinimli bireylerin özel bir yeri var. Bizim belediyecilik anlayışımızda vatandaşımızın acısıyla, derdiyle ortaklaşma var. Onların acısını azaltmak, dertlerini paylaşmak var” diye konuştu.

 

“ÇEVRE DOSTU BİR BELEDİYEYİZ”

 

5 yıllık görev süresinden önce Bozyazı’nın vahşi depolama sorunu ile karşı karşıya kaldığını ve depolamanın ormanlara yapıldığını belirten Seçer, çöp probleminin ilçe belediyesini ilgilendiren bir konu olduğunu ancak Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuya da el attıklarını vurguladı. Seçer, “Biz yönetime gelmeden Bozyazı’nın çöpü vahşi depolama ile ormanlara depolanıyordu ve çevre kirliliğine neden oluyordu. Biz bunları kaldırdık. Bu görev alanı ilçe belediyelerinin.  Onları alıyoruz, Silifke’ye kadar taşıyoruz ve orada tesisimizde bertaraf ediyoruz. Bunu, çevre dostu bir belediye ve çevre dostu bir belediye başkanı olduğumuz için yapıyoruz. Sizler daha sağlıklı bir çevrede yaşayın diye bunu yapıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)