CHP’li Seçer, metro ve Çeşmeli-Taşucu Otoyolu projelerini hatırlattı ve sordu: Bunları kim geciktirdi | Güney Gazetesi Mersin

CHP’li Seçer, metro ve Çeşmeli-Taşucu Otoyolu projelerini hatırlattı ve sordu: Bunları kim geciktirdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, hem iktidara hem MHP’li rakibine metro projesi ve Çeşmeli-Taşucu Otoyolu projesi üzerinden yüklendi. “Metroyu 2 yıldır kim geciktirdi? Çeşmeli-Taşucu Otoyolunu yapması gereken kim” diye soran Başkan Vahap Seçer, MHP’li rakibine, “Senin bilgin yetmiyor demek ki bunlara” diye seslendi. Seçer, trafiği rahatlatmak için yeni bulvarlar yaptıklarını, 4. Çevreyolunu açtıklarını anlattı ve diğer adayların da çözümlerini anlatmalarını istedi.

CHP’li Seçer, metro ve Çeşmeli-Taşucu Otoyolu projelerini hatırlattı ve sordu: Bunları kim geciktirdi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus’ta Atalar, Bahşiş, Yeşiltepe ve Köselerli mahallelerini kapsayacak atıksu şebekesinin temel atma törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, Mersin Büyükşehir Belediyesinin altyapı ve ulaşım alanındaki yatırımlarını anlatan Başkan Vahap Seçer, MHP’nin adayı Serdar Soydan’ın ulaşımla ilgili sözlerine de yanıt verdi.

 

“SENİN BİLGİN YETMİYOR DEMEK Kİ BUNLARA”

 

Vatandaşlara “Dedikodulara kulak asmayın” diye seslenen Vahap Seçer şunları söyledi:

“Herkes çıksın Büyükşehir Başkanı olunca ne yapacağını anlatsın. Lafı güzaf. Öyle kahramanlıkla, hamasetle değil, ne yapacaksın kardeşim. Çıkın onu anlatın. Bu adamın nerede yanlış yaptığını anlatın. Metroyu yapamamış. Kim engelledi metroyu? Kim 2 yıl gecikmeli attı finansman imzasını. Ben mi attım? Senin hükümetinin bakanı attı. Mersin’in bakanı Nebati attı, 2 yıl bekletti. Efendim trafik sorunu varmış. Ya arkadaş D-400 Karayolunun hali ne? Kime bağlı orası. Ulaştırma Bakanlığına bağlı. Sen onu eleştir belediyeyi eleştireceğine. Çeşmeli-Taşucu Otoyolu. Yazın gidiyorsunuz değil mi? 1 saatlik yolu 5 saatten çıkamazsınız. Kim yapacak o yolu? Bu hükümetin Ulaştırma Bakanlığı değil mi? Sen bize gazel okuma. Senin bilgin yetmiyor demek ki bunlara. Efendim araştırma yaptık en büyük sorun trafik. Nasıl çözeceksin bunu anlat. Bak Tarsus’un 35 metrelik ilk bulvarını bu belediye yaptı. 4. Çevreyolunu bu belediye başkanı yaptı. Bu trafiği rahatlatmak değil mi? Anamur’da İskele Caddesini bu belediye yaptı. Bunlar trafik sorununu çözmek için yapıldı.”

 

“BU SEÇİMDE OY VERİRKEN PARTİ AYRIMINI BİR KENARA BIRAKIN”

 

“Bu belediye iyi çalışır. Bu belediyeye, bu belediye başkanına sahip çıkmanızı istiyorum” diyen CHP’li Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Partiniz ne olursa olsun, dünya görüşünüz ne olursa, genel seçime gitmiyoruz, yerel seçime gidiyoruz. Tüm Mersinlilerin oyunu istiyorum. Ben nasıl ki hizmet yaparken ayrım yapmadıysam siz de oy verirken parti ayrımı yapmayın. Gelin yanımda durun. Bunu sizden istiyorum. Bu da benim hakkım herhalde. Geçitten geçtik. Herkes bizi gördü. Röntgeni çekti. 5 yıl geçti. Yatarak mı geçirdik? Çalarak, israf ederek mi geçirdik? Vatandaşımızın dertleriyle dertlenmedik mi? Vatandaş buna bakacak. Mahkeme kadıya mülk değil. Babamızın koltuğu değil. Çalıştıysan çıkarsın halkın karşısına. Biz çalıştık.”