CHP’li başkanlardan birlik fotoğrafı | Güney Gazetesi Mersin

CHP’li başkanlardan birlik fotoğrafı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Çiftlikköy Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.

CHP’li başkanlardan birlik fotoğrafı


Pazar ziyareti sonrasında konuşan Seçer, yapımını tamamladıkları Pazar yeri ile ilgili bilgiler vererek; “Çiftlikköy Pazar Yeri’ndeyiz, Üniversite Caddesi’nin yanında. Burada bir pazar yeri inşa ettik. Burayı vatandaşların talebi doğrultusunda yaptık. Burası 1800 metrekare bir alan ve 150 metre uzunluğunda. Zabıta Noktası var, tuvaletleri var, mescitleri var. En az 80 pazarcı burada tezgah açabiliyor. Bölgemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımızı da dinledim. Gayet memnunlar. Ama memnun olmadıkları bir şey var; fiyatlar. İnşallah biz iktidara geldiğimizde onun da çaresini bulacağız. Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

ÇİFTLİKKÖY HALKINDAN SEÇER’E YOĞUN İLGİ

 

Başkan Seçer pazar girişinde ‘Vahap Seçer’ sloganları ve alkışlar ile karşılanırken, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü ve vatandaşlar ile bol bol fotoğraf çektirdi. Pazar esnafı ile selamlaşıp ‘Hayırlı işler’ ve ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Seçer, yeni yaptıkları pazar yeri için de ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu ve kapalı pazar yerini de inceledi.

 

ÖZYİĞİT: BİZİM İŞİMİZ ÜRETMEK

 

Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Abdullah Özyiğit de “Bizim işimiz üretmek, 6 temel ilkemiz kapsamında yaşamın her alanında ürettik. Türkiye’de ilklere imza attık. Doğamıza sahip çıktık, daha yaşanabilir bir kent için gece gündüz çalıştık. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları daha da ileriye taşıyacak, Yenişehir'imizi daha da güzelleştirecek ve geliştireceğiz” dedi. (Haber Merkezi)