Mersin lider avında | Güney Gazetesi Mersin

Mersin lider avında

Kırmızı Lacivertliler yarın lider Esenler Erok’u devirmenin hesabını yaptı

Mersin lider avında


HASAN KÜÇÜK

Geçen hafta 1461 Trabzonspor FK’yı deplasmanda 0-1 yenerek sıralamada rakibinin üzerine çıkan Yeni Mersin İdman Yurdu cuma günü evinde ağırlayacağı lider Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özcan Kızıltan idaresinde futbolcular teknik ve taktik çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. Futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu görüldü.

Teknik Direktör Özcan Kızıltan, 1461 Trabzon galibiyetinin ardından cuma günü oynayacakları Erok maçından da 3 puan alıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Grubun lideri olan Erokspor’un başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini anlatan Kızıltan, “Hedefimiz evimizde Erokspor maçını da kazanarak ligdeki konumumuzu daha iyi noktalara getirip daha üst sıralarda yer almak. Onun için Erokspor maçını kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Aynı 1461 Trabzon maçında olduğu gibi biz gibi oynarsak, oyunumuzu oynarsak, birlikte oynamayı başarabilirsek her takımı yenebilecek gücümüz, kalitemiz var. Bazen olmayabiliyor. Ama bugüne kadar hep oldu. Bazı maçlar istediğimiz oynayamadık. İstediğimiz sonucu da alamadık. Ama futbolda bu inişler çıkışlar düşüşler oluyor. Ama Trabzon 1461 maçının ilk yarısı bu sezon oynadığımız en iyi oyun” dedi.

 

 

“MERSİNLİLERİ MAÇA BEKLİYORUM”

Oyun disiplininden kopmayıp, topa sahip olup rakibe izin vermedikleri takdirde Erok maçını kazanacaklarını anlatan Kızıltan şunları söyledi: “Bunu başaracak kalitemiz gücümüz var. Bu bakımdan ben oyuncularıma her zaman çok güvendim. Onlarda beni mahcup etmedi. Bizi cuma günü güzel bir maç bekliyor. Bütün Mersinlileri bizi desteklemeye davet ediyorum. Belki maçın gününün saati okula giden çalışanlar için uygun olmayabilir ama uygun olan herkesi bizi destekleme bekliyorum.”