EMO’da görev dağılımı yapıldı | Güney Gazetesi Mersin

EMO’da görev dağılımı yapıldı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Mersin Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulunda oluşan yeni yönetim görev dağılımı yaptı. EMO Mersin Şubesinde yeni dönemde de başkanlık koltuğunda Alkan Alkaya oturacak.

EMO’da görev dağılımı yapıldı


İLKAY ADALIOĞLU

 

 “İlkeli Mühendisler” ve “Yenilikçi Mühendisler” adı altında iki liste ve iki bağımsız adayın girdiği seçimlerde “İlkeli Mühendisler” bütün kurulları ve delegeleri blok olarak kazandı.

Yapılan seçimler sonucunda Mersin Şube yeni Yönetim Kurulu; Alkan Alkaya, Yüksel Tezcan, Adnan Barışoğlu, Milena Zehhuroğlu, Durmuş Selim Akın, Ethem Vatansever, Erkan Kar’dan oluştu.

Görev dağılımı sonucuna göre 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Alkan Alkaya, Başkan Yardımcısı Yüksel Tezcan, Yazman Milena Zehhuroğlu, Sayman Erkan Kar, üyeler Adnan Barışoğlu, Ethem Vatansever, Durmuş Selim Akın oldu.

Evren Değirmenci, Tanju Gücesan, Mustafa Bolat, Hatice Özmüş, Ali Doğan Söğüt, Enes Küpeli, Furkan Öz Yönetim Kurulu yedek üyesi olarak seçildiler. 

Duran Özer, Aydın Aydın, Cihan Yeral Şube Denetçisi olurken; Yasin Büyük, Mehmet Burak Yıldız, Yusuf Kemal Doğdu yedek Şube Denetçisi olarak belirlendi.

“İlkeli Mühendisler” listesinde yer alan 49. Dönem EMO Genel Merkez Delegeleri de eksiksiz bir şekilde seçildi. (Haber Merkezi)