Mersin 3 puana bilendi | Güney Gazetesi Mersin

Mersin 3 puana bilendi

Lider Erokspor ile yenişemeyen Kırmızı Lacivertliler Afyon’da galibiyet arayacak

Mersin 3 puana bilendi


HASAN KÜÇÜK

Geçen hafta 2 kez geriye düştüğü karşılaşmada Lider Esenler Erokspor ile 2-2 berabere kalarak 1 puana razı olan Yeni Mersin İdman Yurdu TFF 2. Lig Beyaz Grup 29. Hafta karşılaşmasında çarşamba günü Hes İlaç Afyonspor’a konuk olacak. Mersin’deki çalışmalarını tamamlayan Turuncu Lacivertliler pazartesi günü Afyon’a gitti. Mersin ekibi salı günü yaptığı antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Karşılaşma saat 14.00’te Afyon Zafer Stadı’nda oynanacak. MİY’de kaptan kaleci Sertaç Güzel ve Erdem Onur Beytaş sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almadı. Sertaç Güzel sağ arka adale yırtığı tedavisi nedeniyle 4-6 hafta arası, Erdem Onur Beytaş ise bileğindeki ödem tedavisi nedeniyle 2-3 hafta daha takımdan ayrı kalacak.

 

 

 

KIZILTAN: BAŞARILI ŞEKİLDE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Güney’e yaptığı açıklamada, son iki haftada deplasmanda Trabzon 1461’den 3 puan, evlerinde ise Esenler Erokspor ile berabere kalarak 1 puan aldıklarını hatırlatarak “İki ekipte hedefe oynayan, kaliteli kadroları, yüksek bütçeleri olan takımlar. Buna rağmen her ikisi ile başa baş oynadık. Burada berabere kalmamıza rağmen çok iyi maç oldu. Her iki takımda kazanabilirdi. Bizde kazanabilirdik. İnançlı ve başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımın sezon başından beri ortaya koydukları mücadele ve performans için çok mutluyum onlarla gurur duyuyorum” dedi.

 

“DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ”

Afyon’dan 3 puan alıp içerideki Diyarbekir maçını bekleyeceklerini ifade eden Kızıltan şunları söyledi: “Afyon iddiası olmayan ama genç, koşan, mücadele eden bir takım. Bizim özellikle kapanan takımlara karşı biraz zorlandığımız oluyor. Kendi sahamızda Zonguldak Kömürspor maçı bunun bir örneği. Bu maçta daha dikkatli olacağız. Maça daha iyi başlayıp oradan hedefimiz 3 puan almak. Bunu başarabilecek gücümüz, kalitemiz var. Sezon başından beri bunu gösteriyoruz. Her yerde herkes ile kafa kafaya oynayabilme gücümüz var. Böyle bir oyuncu grubuna sahibiz. Her zaman oyuncularıma söylediğim gibi biz gibi oynayıp, birlikte hareket edersek her yerden istediğimizi alırız.”