Hem muhtar hem başkan adayı | Güney Gazetesi Mersin

Hem muhtar hem başkan adayı

Akdeniz Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, “10 Yıllık muhtarlık dönemimde, sadece muhtarlık bütçesiyle birçoğu Türkiye’de ilk olan 128 projeyi gerçekleştirdik. Çok daha büyük projeler ile halkın hizmetkârı olmak için Nusratiye mahalle muhtarlığında da adayım. Akdeniz Belediye Başkanlığı’na da adayım” dedi.

Hem muhtar hem başkan adayı


ELVAN KONUK

Akdeniz Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Dindar, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hem belediye başkanlığı hem de muhtarlık seçimleri için aday olduğunu duyuran Dindar, muhtarlık bütçesiyle toplam 128 projeye imza attığını belirtti.  Dindar, “Herkese eşit mesafede olmak bağımsız olmakla olur. Herhangi bir siyasi parti adayının her zaman ilk önceliği partisinin isteklerini yerine getirmektir. Benim önceliğim halkın isteği ve ihtiyacı olduğu için bağımsız adayım.  Partilerin kendi çıkarları için belediyeleri birbirlerine pazarlamalarına karşı olduğum için, halkı kötünün iyisini seçmeye Mecbur bırakarak, kendi çıkarları için dayatmalarına karşı olduğum için tam bağımsız ve adil bir Akdeniz için, Güçlülere değil sadece Halka hizmet için Bağımsız Adayım. Çünkü Partiler üstü bir yönetimi hak ediyoruz. Hepimizin bildiği üzere Akdeniz ilçemiz birçok kültürel zenginliği içeren adeta Türkiye’nin minyatürüdür.   Bir şehrin ya da ilçenin gelişmişliğini artırmak için Gençlerimizin geleceğe daha güvenle bakabilmesi için çağımızın gerekliliği doğrultusunda teknolojik ve yapay zeka destekli istihdam alanları oluşturmak için adayım” şeklinde konuştu.