Süper Amatör’de play-off heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör’de play-off heyecanı

Süper Amatör’de play-off heyecanı


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off ilk maçları kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Mezitli 33 FK ve Mersin 33 FK rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Süper Amatör Lig play-off ilk haftasında Mezitli 33 FK, Akdeniz Belediyespor’a konuk oldu. Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk golü bulan Akdeniz Belediyespor 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip Yusuf'un kırmızı kart görmesiyle maçta 10 kişi kalırken sonrasında kontrolü ele alan Mezitli 33 FK, Hamza, Okan Özdemir ve Gökhan’ın penaltıdan attığı gollerle karşılaşmayı 3-1 kazanarak 3 puanının sahibi oldu. Toroslar Suni Çim Sahada oynanan diğer karşılaşmada ise Mersin 33 FK, Binevlerspor’u Ramazan ve Akın’ın golleri ile 2-0 yendi. Binevlerspor’un kalecisi maçın 15 dakikasında ceza sahası dışında topa elle müdahale edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Binevlerspor maçın 75 dakikasını 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

 

 

İlk haftada galip gelen Mezitli 33 FK ve Mersin 33 FK 3’er puana sahip olurken Akdeniz Belediyespor ve Binevlerspor’un puanı bulunmuyor. Hafta sonu oynanacak maçlarda Mezitli 33 FK ile Mersin 33 FK, Binevlerspor ile Akdeniz Belediyespor karşı karşıya gelecek.