Amatörlerin gol dansı | Güney Gazetesi Mersin

Amatörlerin gol dansı

Mersin 2. Amatör Küme’de 6 maçta fileler 27 kez havalandı

Amatörlerin gol dansı


HASAN KÜÇÜK

Mersin 2. Amatör Küme’de gol yağmurunun yaşandığı 3. Hafta karşılaşmaları sonunda rakiplerini deviren Kazanlı İdman Yurdu ve Çayspor liderliğe yükseldi.

Mersin 2. Amatör Küme A Grubu 3. haftasında Kazanlı İdman Yurdu, Kazanlı Sahası’nda Akdeniz İçelspor’u 1-0 mağlup etti. Puanını 7’ye çıkararak namağlup yoluna devam eden Kazanlı İdman Yurdu 2 galibiyet ve 1 beraberlikle grubunun yeni lideri oldu. Haftayı bay geçiren Musallagücü ise 2. sıraya geriledi.

Çukurova İdman Yurdu Toroslar Suni Çim sahada konuk ettiği Tarsus Reşadiyespor’u 3-2 mağlup ederken Toroslar Kartalspor ise Koray Aydın Stadı’nda Tarsus Gençlerbirliği’ni 2-1 yendi.

 

 

B Grubunda ise Aydıncıkspor evinde Mezitli Tece Limongücü karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Aydıncık Süleyman Kuş Stadı’nda oynanan maçı 1-3 kaybeden Aydıncık liderlikten oldu. Çayspor ise Seyfi Alanya Türkoğlu Stadı’nda oynanan maçta Anamur İdman Yurdu’nu gol yağmuruna tutarak 7-0 mağlup etti. 3’te 3 yapan Çayspor 9 puanla liderliğe yükseldi. Tarsus Ülküsppor’da 100. yıl Faruk Sodan Sahası’nda oynanan maçta Burhanspor’a 3-4 yenildi. Mersin Dolunayspor da ha haftayı bay geçirdi.