Genç dinletiler devam ediyor | Güney Gazetesi Mersin

Genç dinletiler devam ediyor

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), Mersin HiltonSa Lobide Gerçekleştirdiği  AKOB Genç Dinletiler-9 programıyla konuklara müzikli ve keyifli saatler yaşattı.

Genç dinletiler devam ediyor


Farklı bir sanat ortamında gerçekleşen programda MEÜ Devlet Konservatuvarının öğrencileri, yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarıyla dikkat çeken genç müzisyenler Deniz Işık (gitar), Helin İrem Özbek (viyolonsel), Alperen Arda Şişman  (gitar) ve sopranolar Zeliş Zeren Durbuzer, Deniz Özölmez, Sude Melisa Aksoy, Necla İmren ile Bengisu Türk (piyano) eşliği ile müzikseverlerle buluştu.

AKOB Başkanı Demet Şaman Tarlakazan, “Bugün burada genç müzisyenlerimizi dinleyiciyle buluşturan ve kent ile gençler arasında anlamlı bir köprü kuran bu özel etkinliğin 9. su için buradayız. Anlamlı bir köprü çünkü, müzik bir araya gelmenin en güzel yollarından biri; bu program da müziğin dilini ve birleştiriciliğini yaygınlaştırıyor. Müziğin bir araya getirici gücüyle biribirimizi anlamaya ve desteklemeye devam edelim” dedi.

Tarlakazan, AKOB Genç Dinletiler serisinin düzenlenmesine değerli katkılarından ötürü ev sahibi Mersin HiltonSa’ya; Mahmut Açıkalın’a; performanslarıyla hayran bırakan genç yıldızlara; genç yıldızların eğitmenleri Mehmet Özkanoğlu, Münif Akalın, Evrim Şahinkaya Kaplancık ve  Mersin'de sanata gönül veren tüm sanatseverlere AKOB ailesi adına teşekkürlerini sundu.

AKOB Genç Dinletiler serisi, yıl boyunca, yeni genç yıldızlar ve farklı programlarla müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. (Haber Merkezi)