Hatayspor Galatasaray deplasmanında | Güney Gazetesi Mersin

Hatayspor Galatasaray deplasmanında

Hatayspor Galatasaray deplasmanında


Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında salı günü Hatayspor deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray ile ligde 8. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor bugün RAMS Park'ta Galatasaray ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda aldığı 81 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Bordo-beyazlılar ise 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 33 puan ve averajla 15. sırada yer alıyor.

8. RANDEVU

Hatayspor ile Galatasaray, bugüne kadar 1'i hükmen olmak üzere Süper Lig'de 7 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 4 kez sahadan galip ayrılırken, bordo-beyazlılar da 3 defa rakibini mağlup etti.

Ligin ilk yarısında Mersin'de oynanan müsabakayı Hatayspor 2-1'lik skorla kazandı.

OKAN BURUK İLE VOLKAN DEMİREL 3. KEZ RAKİP

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bugüne kadar 2 kez rakip oldu. Söz konusu maçlarda iki takım da 1'er kez sahadan galip ayrıldı. Oynanan 2 müsabakada Buruk'un takımı 5 gol atarken, Demirel'in ekibi de 2 golle karşılık verdi.

ALİ ŞANSALAN DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray - Hatayspor mücadelesini hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Mehmet Kısal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.(İHA)