Şampiyonlardan Durmuş’a ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyonlardan Durmuş’a ziyaret

Şampiyonlardan Durmuş’a ziyaret


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Ankara’da düzenlenen Kamu Spor Oyunları Türkiye Finalleri’nde şampiyon olan Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluk kupaları ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlemiş olduğu Kamu Sporu Oyunları kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü Kadın Basketbol takımı verdikleri sözü tutarak Türkiye şampiyonu oldu ve kupayı Mersin'e getirdi. Şampiyonlar İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'u makamında ziyaret ederek kupayı sundu. Oyuncular ziyarette yaptığı konuşmada”

“Hedefimiz Ankara finaline katılıp kupayı Mersin’e getirmekti. Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz" dedi. Müdür Durmuş ise çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek “Bu konuda beden eğitimi dersi öğretmenlerinin kilit rol oynadığını kaydetti. Durmuş, gösterdikleri başarı ve aldıkları kupa nedeniyle sporcuları tebrik etti. (Haber Merkezi)