Çevirgen: Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz | Güney Gazetesi Mersin

Çevirgen: Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz

Çevirgen: Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz


HASAN KÜÇÜK

Cuma günü Kadınlar Basketbol Avrupa Ligi (Euro Legue Women) Final Four (Dörtlü Final) ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çukurova Basketbol Spor Kulübü (ÇBK) Başkanı Serdar Çevirgen, Avrupa’nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Bu yıl ÇBK’nın ev sahipliğinde Servet Tazegül Spor Salonu’nda düzenlenecek Eurolegue Women Final Four cuma günü ÇBK-Fenerbahçe, USK Praha-Villeneuve d'Ascq LM arasında oynanacak yarı final maçları başlıyor. ÇBK-Fenerbahçe biletleri satışa sunuldu.

ÇBK Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen, Avrupa'nın en büyüğü olmak için 2 maçları kaldığını ifade ederek Euro Legue Final Four" organizasyonunu kentimize getirmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Yarı finalde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın biletleri bugünden itibaren satışa sunuluyor. Bu tarihi organizasyonda ev sahibi avantajımızı en iyi şekilde kullanmak için bütün Mersinlileri şehrin takımına destek olmaya Servet Tazegül Arena'ya davet ediyoruz. Oyuncularımızın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok. Taraftarımızın desteğiyle Avrupa'nın en büyüğü olmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Teşekkürler Mersin” ifadelerini kullandı.